handdator

Visa fullständig version : vädret


k628
2006-07-29, 10:48
har sett att vädret på zakynthos inte verkar vara så bra, på smhi:s sida ser man att det ska regna flera dagar den här veckan. Jag åker dit om en och en halv vecka och undrar om någon vet någonting om vädret? är det alltid risk för regn på zakynthos? hade av någon anledning fått för mig att det var ett säkert ställe att fara till om man vill ha sol? men jag kanske har helt fel..

PO
2006-07-29, 10:57
Här är lokalprognosen för Zakynthos:[/URL]
http://www.wunderground.com/global/stations/16719.html

http://icons-aa.wunderground.com/graphics/conds/sunny.GIF http://icons-aa.wunderground.com/graphics/conds/sunny.GIF http://icons-aa.wunderground.com/graphics/conds/sunny.GIF http://icons-aa.wunderground.com/graphics/conds/sunny.GIF http://icons-aa.wunderground.com/graphics/conds/sunny.GIF
[URL="http://www.wunderground.com/geo/BigWeatherStickerPromo/global/stations/16719.html"] (http://www.wunderground.com/geo/BigWeatherStickerPromo/global/stations/16719.html)
Du blir nog brun!

//PO

stewik
2006-08-09, 12:29
Kom därifrån inatt efter 2 veckors intensiv sol. Det har varit lite monligare mot slutet av vistelsen men det har absolut inte varit dåligt väder. Det gick rykten om att det skulle blåsa upp till storm. En vi pratade med som jobbade på ett av våra favoritmatställen hade hört och var säker på att det skulle bli oväder i helgen som var...men det kom inget.