handdator

Visa fullständig version : Konkurs hos Greece AD!!


Gunilla L
2006-07-26, 19:22
Just hemkommen efter 1 månad i Grekland. Vi hade bokat ett antal hotell via GreecceAD.com och dessutom fullbetalt dem, nästan 700 EUR, via vårt kreditkort. Första kvällen, första hotellet i Heraklion, stor förvirring när det visade sig att våra hotellvoucher var värdelösa. Hotellen hade inte fått betalt och skulle inte heller få några pengar. Alla förmodade att Greece AD gått i konkurs. Det blev till att betala samma rum en gång till. Dagen efter skulle vi till Santorini där vi bokat (och betalt) 3 nätter i Firostefani med Caldera view och allt. De hade fått samma meddelande och dessutom hyrt ut ”vår” studio. Hotellägaren var mycket hjälpsam och skaffade fram en annan lägenhet i Imerovigli så det löste sig till slut.
Väl hemkomna så har vi den 4 Juli, alltså 2,5 vecka efter konkursen, fått ett mail där Greece AD meddelar att de gått i konkurs.
Tips till alla som bokat och betalt till Greece AD. Om du betalat via ditt kreditkort, vänd dig till din bank och reklamera transaktionen. Du har då goda chanser att få tillbaka pengarna.

Det blev en bra semester trots strul i inledningen.

Gunilla L

inkfish
2006-07-26, 21:35
Vilken jäkla start på semestern!:eek: