handdator

Visa fullständig version : Hyra av bil


carjoh
2006-07-25, 14:13
Är det någon som har erfarenhet om vilket som är bäst; att boka bil hemifrån eller vänta tills man kommer ner. Har hittat lite olika uthyrare på nätet, men priserna varierar rätt mycket, även mellan dem som säger att "allt ingår".

Tänkte hyra bilen från Chanias flygplats. Finns det många olika uthyrare där? Någon som vet vilka som har kontor där?

Ska hyra i ca 16 dagar i sept-okt.

Carina

Hellen
2006-07-25, 15:41
Tänkte hyra bilen från Chanias flygplats. Finns det många olika uthyrare där? Någon som vet vilka som har kontor där?


Det finns flera uthyrare på Chania flygplats, bl.a Avis, ska ni köra i Chania? Hu:eek: , det skulle jag aldrig våga mig på.:)

// Helén

carjoh
2006-07-26, 07:42
Njae.. nog inte vi heller. Chania tänker vi nog inte ha ta med bilen. Vi ska köra till sydkusten och lite andra ställen.

Carina

myssa
2006-07-27, 19:12
hyr den då hemifrån så står den klar då ni kommer, då slipper ni börja vid ankomsten det är skönare att få bege sig dit man ska och lämna flygplatsen fortast möjligt.det går bra att köra i chania med tålamod och gott humör ;) så går allting bra.
myssa.....

bengan
2006-07-28, 16:58
Hej!

vi hyrde bil hemifrån genom www.eurocar.gr (http://www.eurocar.gr) allt fungerade perfekt från beställning via mail till att vi möttes på Chania flygplats däe det stod en kille med vårt namn samt att vi lämnade bilen på flygplatsen när vi åkte hem (finns parkering för hyrbilar där man lämnar nyckeln i kuren).
Vi åkte runt en månad på sö Kreta och kom hem för en vecka sedan. Åker ni österut så besök Mirtos (mysig grekisk by)och bo på Apartments Panorama så blir ni nöjda.

Bengan

micke
2006-07-29, 18:32
Är Rethymnon ett bra ställe att utgå ifrån om man har hyrbil och vill åka till Plakias och kanske vidare? Hur lång tid tar det ungefär från Rethymnon till sydkusten?

Och hur är det att köra från flygplatsen i Heraklion till Rethymnon?