handdator

Visa fullständig version : Romantisk vattenskotersemester ;)


tusenprocent
2006-06-25, 23:08
Hejsan, jag och min flickvän har tänkt att ta en sista minuten till Kreta (alt. någon annan ö dit det inte är allt för knepigt att ta sig) någonstans i början av juli. Vi är 20 år men är inte ute efter att hamna på Aftonbladets löpsedlar efter något fyllekalas utan vill ha en mysig, romantisk semester men inte hamna mitt ute i ingenstans. Vi har gärna lite liv och rörelse ikring oss (vattenskoter vill jag testa :)). Och vi vill gärna ha möjlighet att gå ut någon kväll för, åtminstone lite, röjj :)
Nu får vi väl se vilka sista minuten-resor som erbjuds men vi skulle uppskatta alla tips om vilka platser vi borde sikta in oss på. Och även andra saker vi bör tänka på inför våran första utlandsresa på egen hand.

Tack på förhand.

J+J

mkh
2006-06-27, 15:43
På Skiathos
hade min man (då pojkvän) och jag precis en sån semester som du beskriver (tom sista minuten). Det var nästan ett halvt liv sen, men av vad jag förstår här håller ön stilen.

Jag var där för sju år sedan också, men då med småbarn. M a o inte så mycket uteliv, men stränderna var fortfrande bra. Man ska ta bussen ut till de bästa stränderna, de inne i stan är inte så mycket att ha.

Tänka på: (Det gamla vanliga) pass, pengar (och kontokort), sjukförsäkringsintyg (beställes på försäkringskassans hemsida), betala helst inte med kontokort utan ta ut pengar i automater istället. Kolla packlistorna här på sidan.

Ha en bra semester

/Marianne

*Malin*
2006-07-05, 15:35
Hej!

Jag var på Rhodos med min pojkvän förra sommaren. I Ixia är det jättemysigt. Kanon mysiga restauranger och jättefint att bada. Apollo brukar ha rättså många restresor till Rhodos.
Åk inte till Rhodos stad bara där det finns rätt så mycket ungdomar och fest. Kolla det innan. Det finns vattenskotrar att hyra...:=)