handdator

Visa fullständig version : Avdelningen Tips och Trix


Peter
2006-06-02, 18:32
Bristen på barnstolar på Tavernor har ju diskuterats här på Kalimera vid olika tillfällen. Nu har jag själv inga barn men jag inser ju ändå att det kan vara lite problematiskt med mindre barn i sådana sammanhang. Så här är lösningen: http://www.trendybaby.se/shop/default.asp?SetLng=4 Gå vidare till babytillbehör (till vänster) och titta på Sack´n Seat.

Äras den som äras bör. Jag såg tipset om denna "portabla tygbarnstol" i Metro Bostad. Och då tänkte jag att det bör vara intressant för många av Kalimeras läsare.

Den som är händig och har symaskin kan nog själv fixa till en sådan egentligen, när man sett principen. Vill man att barnet ska komma lite högre kan man ju fråga efter en kudde. Det heter "maxilari" på Grekiska och det kan man då tex brodera på tyget, eller sätta en lapp, så man inte glömmer det. Se, redan lite produktutveckling... flabb_flab

Jag tycker den verkar suverän. Den enda nackdel jag kan se är, att beroende på stolens konstruktion, det kan finnas en viss risk för att den välter bakåt. Men det håller man väl koll på som förälder...

Peter

Alruts
2006-06-02, 18:48
Så här är lösningen: http://www.trendybaby.se/shop/default.asp?SetLng=4 Gå vidare till babytillbehör (till vänster) och titta på Sack´n Seat.
Den likner veldig på denne stolen (http://baboz.com.au/highchair.html), som vi nylig har anskaffet oss til vår ettåring og håper å få god nytte av i Kykladene om en drøy uke. Før har vi brukt en sånn liten, sammenleggbar stol som monteres oppå en normal voksenstol, men denne tøystolen tar selvsagt mye mindre plass.

Alruts