handdator

Visa fullständig version : Klippor på Skopelos


Elisabet
2006-05-24, 15:51
Varje gång vi tittar på bilder från Skopelos säger sonen "där ska jag hoppa" och pekar på någon hög klippa vid vattnet. Känner någon till om och var det finns klippor som man kan hoppa och dyka från?

Kalimera
2006-05-26, 15:43
Varje gång vi tittar på bilder från Skopelos säger sonen "där ska jag hoppa" och pekar på någon hög klippa vid vattnet. Känner någon till om och var det finns klippor som man kan hoppa och dyka från?Det finns inte så mycket klippor Elisabet, det finns några få vid Stafilos och Limnonari. I slutet av Hovolo beach finns också några klippor, och vid stranden under Agios Ioannis sto Kastri.

Elisabet
2006-05-26, 15:44
Det finns inte så mycket klippor Elisabet, det finns några få vid Stafilos och Limnonari. I slutet av Hovolo beach finns också några klippor, och vid stranden under Agios Ioannis sto Kastri.
Det räcker med EN flabb_flab Såg du nån hoppa nånstans?

Kalimera
2006-05-26, 15:54
Det räcker med EN flabb_flab Såg du nån hoppa nånstans?Ja, från den där lilla klippan utanför stranden under Agios Ioannis sto Kastri. Du har en bild på klippan på Mera Kalimera. Man kan hoppa direkt från undervattensklipporna vid Limnonari också:

http://www.kalimera.nu/bilder/forum/sko_hopp.jpg

Med hänsyn till "hopparna" (det är inte jag) har jag gjort bilden mindre och oskarp. :D

inkfish
2006-05-26, 15:56
Med hänsyn till "hopparna" (det är inte jag) har jag gjort bilden --- oskarp.

Den var rätt bra, faktisktAng_elx flabb_flab

Elisabet
2006-05-26, 16:01
Ja, från den där lilla klippan utanför stranden under Agios Ioannis sto Kastri.Att se honom hoppa från den överlever jag nog Ang_elx
Fast hans idéer är mer åt att hoppa från själva Kastri-klippan, eller nåt liknande... :cool:

På Mera K finns en bild som det står 'Detta fantastiska Skopelotiska vatten!' under. Var är det? Där vill han också hoppa...

Kalimera
2006-05-26, 16:03
På Mera K finns en bild som det står 'Detta fantastiska Skopelotiska vatten!' under. Var är det? Där vill han också hoppa...
Visste du var det var skulle du bli orolig. :D Det går inte. Jovisst går det, men det slutar knappast lyckligt.

Elisabet
2006-05-26, 16:14
Visste du var det var skulle du bli orolig. :D Det går inte. Jovisst går det, men det slutar knappast lyckligt.Men hallååÅÅÅ :D VAR???


PS. För alla som nu eventuellt tror att vi inte är utrustade med sunt förnuft så kan jag meddela att både jag och sonen är det. Men jag säger inte nej till något han vill prova bara för att jag TROR att det är farligt. Vi tar reda på det först såklart.

Mette
2006-05-26, 19:28
Jeg er ikke så erfaring med spring fra klipper. Men jeg vil tro, at det er muligt på Stafilos stranden, der går en stor klippe ud i vandet.

Kalimera
2006-05-27, 11:18
Men hallååÅÅÅ :D VAR???Om man kör från Stafilos till Agnontas kan man ta en liten omväg: man svänger vänster in på en grusväg strax innan Agnontas, ungefär halvvägs kommer man fram till den plats där bilden är tagen. En underbar liten vik som jag tror endast nås med båt.