handdator

Visa fullständig version : Barbarossa slutar med båtutflykter


Kalimera
2019-05-22, 13:11
https://www.kalimera.se/grekland/leros/leros-barbarossa.jpg


Den populära utflyktsbåten Barbarossa har slutat göra utflykter till småöarna utanför Leros och Lipsi.

Bilden är från hamnen i Agia Marina (https://www.kalimera.se/grekland/leros/agia-marina.html) på Leros.

Alala
2019-05-23, 04:42
Såg kommentarer om detta på Fb-forumet. Att det lär finnas en annan båt som gör utflykter, men att besättningen inte är nykter. Alltså, om jag själv kanske gärna dricker lite vin på en båtutflykt så vill jag nog att herr kapten håller sig skarp. :eek: Har ju inte varot på Leros, men sen när jag far dit skulle en båtutflykt kanske vara intressant. Å andra sidan, kanske det kommer nya båtar som gör utflykter.

/ Anne :)

Kalimera
2019-05-24, 10:06
Såg kommentarer om detta på Fb-forumet. Att det lär finnas en annan båt som gör utflykter, men att besättningen inte är nykter. Alltså, om jag själv kanske gärna dricker lite vin på en båtutflykt så vill jag nog att herr kapten håller sig skarp. :eek: Har ju inte varot på Leros, men sen när jag far dit skulle en båtutflykt kanske vara intressant. Å andra sidan, kanske det kommer nya båtar som gör utflykter. Ja, det får vi verkligen hoppas! Jag läste också om den inte alltid nyktra kaptenen på den andra utflyktsbåten. Fattar inte att de får fortsätta att köra turister. :mad:

Alala
2019-05-24, 10:15
Ja, det får vi verkligen hoppas! Jag läste också om den inte alltid nyktra kaptenen på den andra utflyktsbåten. Fattar inte att de får fortsätta att köra turister. :mad:

Precis. Ingen kontroll tydligen. :eek:

/ Anne :)