handdator

Visa fullständig version : Träningsläger i Grekland (fotboll)


Tranan
2015-03-17, 11:23
Hej!
Jag skriver i TranåsIFs vägnar. Vi håller på och arrangerar ett fotbollsträningsläger till våra ungdomar i Maj. Vi hade tänkt vara borta torsdag-söndag och söker nu olika alternativ och är 20-25 personer.

Huvudsyftet är självklart att spela fotboll men framförallt att ha kul! Det skulle vara kul om vi kunde visa dem någon kulturell upplevelse, om så bara för en eftermiddag för att bryta av från fotbollen.
Eftersom det kommer bli en blandad skara inom åldrarna 12-17 så vill vi försöka hålla oss ifrån bargator och andra ställen som serverar alkohol till minderåriga.
Det skulle vara fördelaktigt med ett all inclusive hotell med pool så de kan bada och relativt nära till en fotbollsplan.

Om det är någon som har en släkting, kompis eller känner till någon som driver ett ställe som matchar våra specifikationer är ni jättevälkomna att kontakta oss i kansliet (http://xn--transif-hxa.se/?page_id=13). Eller skicka mig ett pm.

Kalimera
2015-03-18, 19:52
Vi hade tänkt vara borta torsdag-söndag och söker nu olika alternativ och är 20-25 personer.Har du kollat flyg? Det är inte helt enkelt att flyga till Grekland torsdag-söndag, i alla fall är utbudet ganska begränsat.