handdator

Visa fullständig version : vår resa till Lesbos


emma
2014-07-18, 21:13
Åter hemma efter 14 dagar på Lesbos. Vilken fantastisk ö! Vi bodde en vecka på det helt otroligt härliga hotel Sea Horse i Molyvos hamn, det häftigaste boendet vi haft -vilken utsikt mitt i hamnen bland fiskebåtar och grönsaksbilar! Jättebra restaurang och trevlig personal. Molyvos är jättevackert överallt! Hyrde bil ett par dagar och åkte bla. till Sigri efter att ha läst boken "Ett nytt liv vid vägens ände" så roligt att uppleva byn p riktigt. Vilket lugn...o frid... matade sköldpaddorna på vägen tillbakaflabb_flab

Vecka 2 bodde vi utanför Plomari, Agios Isidoros på det lilla hotellet Apfrodite Studios. 8lägenheter direkt på stranden med underbar utsikt o så nära att vågornas brus hördes in! Familjen som driver hotellet är så trevliga och gästvänliga att vi kände oss som privata vänner - de gör allt för att man ska trivas.Deras restaurang var billig och riktigt riktigt god mat!
Tyvärr fanns en strandbar direkt bredvid som spelade HÖG musik - dunk-dunk, många timmar några dagar:eek:
Plomari stad var en trevlig bekantskap. inget turistigt alls utan där klev man rakt in i den grekiska vardagen! Så härligt att sitta med en ouzo och titta på allt som händer.... Kan varmt rekommendera Lesbos.
/Emma

Alala
2014-07-19, 09:50
Låter härligt Emma! Lesvos är en så fin ö och det kändes som om det skulle behövas flera besök där. Under vår vecka i maj hann vi t.ex inte uppleva Plomari och mycket annat finns också kvar. Har man möjlighet till två veckor så hinner man ju lite mera.

Lesvos ! fb_gilla

/ Anne bye_bye