handdator

Visa fullständig version : bra resturang i Pireus!


solcellen
2006-02-28, 19:38
Hej har en liten fråga om bra mat till bra priser i närheten av hamnen? någon mysig tarväna eller pizzeria,vad som, bara det är väl lagat,
Tack på förhand!

Marianne
2006-02-28, 20:59
Gillar du pita gyros? Då är det bara att sätta sig "tvärs över platsen", men på samma sida av den stora boulevarden som ingången till Metrostationen. Väldigt enkelt, genuint, lokalt - och rimligt - och så gott det smakar med en pita gyros och ½ l. Kourtaki när man just landat och sitter och väntar på färjan. Det finns hur mycket vardagsliv som helst att studera några timmar. Avgaser, roliga typer, oväsen och har man tur så kommer det någon och slår sig ner med sin bouzouki och sjunger lite medan han väntar på sin pita gyros. Själv kan man ju bara sitta och NJUTA att man har HELA semestern framför sig.
Men okay då, jag skulle också gärna höra tips om något MYSIGT ställe med GOD mat, som omväxling till detta.

Mariannebye_bye

Arne
2006-03-01, 14:38
Vi ha tagit som vana att invänta färjan på "Hamnjobbarfiket" Mycket enkelt och trivsamt ställe väldigt nära kajerna. Men, det är rätt svårt att beskriva hur man tager sig dit.

Prisbilden är som på småöarna, maten enkel men vällagad, och vinet får man in i plåtkrus.

Enda nackdelen är dock att det florerar en jämn ström av diverse lottförsäljare i lokalerna, både inne och ute, men det får man ta!!!


Arne

dimitris
2006-03-01, 16:28
Gillar du pita gyros? Då är det bara att sätta sig "tvärs Avgaser, roliga typer, oväsen
Mariannebye_bye

Du har helt rätt Marianne.

Det finns tyvärr ingen intressant tavern med bra mat.

dimitris