handdator

Visa fullständig version : Boende i Piso Livadi


Cecilia22
2013-07-02, 11:35
Hej!

Är det någon som har tips på boende, helst lägenhet, i Piso Livadi? Kan vara närmare Logaras också.

Tar även gärna emot tips på om ni vet någon bra biluthyrare där man enkelt kan boka i förhand. Förra året när vi kom dit var allt slut överallt på ön på både mopeder och bilar..

Tack på förhand!

Kalimera
2013-07-02, 14:52
Är det någon som har tips på boende, helst lägenhet, i Piso Livadi? Kan vara närmare Logaras också. Jag har inte bott i Piso Livadi men känner folk som har bott på Fisilanis, som ligger i Logaras, och det var mycket nöjda. I samma hus finns en taverna som ägs av samma familj.

Cecilia22
2013-07-11, 10:40
Jag har inte bott i Piso Livadi men känner folk som har bott på Fisilanis, som ligger i Logaras, och det var mycket nöjda. I samma hus finns en taverna som ägs av samma familj.

Tack för tipset! Eftersom det blev lite sent ut i år med bokningen så blev det boende i Naoussa genom apollo! Hyrde även bil genom apollo och blev en tredjedel av priset än om vi hade gått direkt via Hertz, Sixt, etc :rolleyes:

Nästa år, med lite mer framförhållning, blir det nog istället att hyra något boende i Piso!

Tomas N
2013-07-11, 15:18
I Piso Livadi eller hellre om man tänker tex på bad så är det bättre att bo i grannbyn Logaras. Det skiljer endast en liten kulle emellan byarna så dom är mer eller mindre ihopbyggda. Det finns jättebra boende och restauranger i båda byarna. Vi har bott där dom senaste 14 åren när vi båtluffat, kanonställe.