handdator

Visa fullständig version : hotell Captain Nicolas/ Contaratos Bay


coanma
2013-02-20, 14:03
Vi vurderer en reise til Paros i begynnelsen av juni og har sett på to hotell. Noen som har erfaring med enten Captain Nicolas eller Contaratos Bay?

semlan
2013-03-13, 16:37
Hej!

Vi har bott på captain Nicholas och det har varit ett av de bästa ställen som vi har bott på, kan varmt rekommendera detta. Läget är TOPPEN, stora fina lägenheter, trevliga ägare.
Contaratos har vi aldrig bott på, men det ligger väldigt fint det oxå.

Ha det fint
Anna

simetra
2013-03-17, 17:47
Vi bodde på detta hotell, Captain Nicolas, förra sommaren och var jättenöjda! Rena och fina lägenheter. Vår låg på andra våningen med en stor balkong och lite havsutsikt därtill. Att på morgonen passera ner genom de vita gräderna på väg till Naoussa centrum eller till hamnen för att ta badbåten till någon av de andra stränderna var en fröjd. Dessutom är den närliggande stranden faktiskt helt okej att bada och spendera någon dag på. En supermarket med bra utbud samt några andra affärer ligger också nära hotellet.

Som sagt - Har inget att klaga på vad gäller detta hotell!


Simetra :)

Knut E
2013-05-28, 08:18
Dere har vel bestilt for lenge siden .. Sitter nå på balkongen i rom 16 på Conaratos Bay. To balkonger faktisk. Ett-romsleilighet, ikke stor, men stor nok. Flott utsikt fra balkongen. Ser havet og Captain Nocolas. Tror begge hotellene er gode valg. På Con Bay kan du også bruke fasilitetene på søsterhotellet, Contaratos Beach. Du får også gratis solsenger og parasoll på stranden.

Marthine
2013-05-28, 23:03
Hei Knut E, vi har bestilt rom på contaratos beach i starten av august. Er det verdt de ekstra kronene for å bo på selve hotellet? Gleder oss til øyhopping i juli/august. Vi reiser med 2 barn. Fortsatt god ferie:)

Ia
2013-06-16, 05:35
Har dere råd til det er det absolutt verd det, ligger flott til m havet i front. Har ikke bodd der selv, men skulle gjerne ha gjort det...;)