handdator

Visa fullständig version : sea view


KarinL
2012-10-21, 08:57
Hejsan !!
Har börjat kolla runt lite inför nästa år. Har fastnat för Lefkas.
Har tittat lite på Sea View. Det verkar bra. Är det någon som bott där eller har något att säga om hotellet? Hade tänkt Captain stavros först men det står i infon att det är dusch över toalettstol i dubbelrummen. Stämmer det? Man vill ju ha en ordentlig toa med bra dusch. Tar tacksamt emot tips o ideer om Lefkas. // Karin

Danlae
2012-10-21, 10:15
Hej!
Bra ide att åka till Lefkas. Jag och min familj hade vår bästa semester där sep-2011. Kan varmt rekommendera två orter att bo i. Agios nikitas är en underbar by med en byastrand och det går badbåt till en större, Milos beach. Här råder lugnet framförallt och bra grekiska restauranger/tavernor. Sen har jag även bott i Vassiliki. Härlig grekisk by som har det man behöver. Litet bageri, affärer, och tavernor. Sen går det även här en badbåt till en för mig paradisstrand, Agiofili. Nidri skulle jag ej bo i, tycker det är ett riktigt turistgetto;). Däremot så går det väldigt fina båtturer från Nidri.( Dagsturer)
Finns fantastiska stränder att besöka på västkusten där min favorit är Egremni. Lefkada stad är en mysig fin stad som man kan gå länge i. Åt bästa maten här, lamb in lemonsauce:). Jag kan rekommendera lägenhetsboende om du är intresserad.

Mvh Daniel

Gustaf
2012-10-27, 20:50
Vi bodde på Captain Stavros nu i september. Dubbelrummet var jättestort, och det var även badrummet, som till och med hade badkar.

Vi är vana vid lite enklare standard i Grekland, men här var det helkaklat och marmorgolv som gällde överallt. Nu vet jag ju inte om alla rum hade samma standard, men jag är säker på att de flesta hade det i alla fall.

Nidri var trevligt, men det mesta livet kretsar kring den långa huvudgatan som tyvärr har en hel del trafik, så det är inte så mysigt. Men hamnpromenaden med sina restauranger och caféer är bättre.

Sea View såg jag bara utifrån så det vet jag inget om.

Jag håller helt med Danlae om det mesta. Om jag åkte tillbaka till Lefkas skulle jag bo i Agios Nikitas. Det är en väldigt liten by, men den är vacker och har, till skillnad från Nidri, en fin strand.

KarinL
2012-10-28, 12:21
Just nu känns det kanon. Har precis bokat en resa till Lefkas. Det blev Nidri o Sea View. Verkar vara ett ok hotell. Det gör inget att en del verkar tycka att det är turistiskt....vi är ju turister också. Gillar liv o rörelse bara man får sova gott om natten. Tar tacksamt emot tips, ideer o bra restaurangtips. Nu för tiden när man reser har man blivit ganska bekväm....frukost får gärna finnas på hotellet o depornering o luftkonditionering är kanon om det ingår. Måste ha med åldern att göra (48 är jag o gubben 53 )....
Åh vad jag längtar .....// Karin som egentligen älskar Kreta _B-anana