handdator

Visa fullständig version : Melrose Studios


Knut E
2012-07-30, 13:33
Hei,

Vi vurderer vår første reise til Skopelos i begynnelsen av september. Reiser i så fall med Lilleput fra Oslo. Erdet noen som har bodd på, eller kjenner, Melrose Studios? Det er svært billig (NOK 7 000 for to personer i to uker). Kanskje det er helt ok og, vi har penger til f.eks å leie inn et par netter andre steder i tillegg inkl båttur til Skiathos og Alonissos.
Takknemlig også for erfari ger fra de andre hotellene Lilleput tilbyr, Skoeplos Holidays Hotel, Rigas Hotelapt og Skoeplos Village Hotel. Disse koster stort sett det dobelte.

Knut E

KristinaE
2012-08-03, 18:27
Hej.

Vi bodde 2 veckor på Skopelos Holidays hotell. Det ligger 1.5km utanför byn. Hotellet har en minibuss som kör 7 turer fram och tillbaks hotell/byn. Hotellet är 5 stjärnigt och det var mkt bra. Ta en av de utflyktsbåtarna som går till Alonissos. När vi var där nu i juli så kostade det 15€ pp. Vi åkte båten med glasbotten, såg tyvärr inga delfiner. Det ingick en smörgås+ dryck i pristet. När vi kom till första stoppet fanns det en buss 4€ pp som vi kunde åka upp med till den gamla byn.
Det är inte billigt med mat och dryck, men det är stora portioner så mätt blir man.
Båten som går till Gli?? Kostar 5€ pp, men det var skräpigt i vattnet, maten på tavernan var otroligt god. 2 stolar med litet parasoll kostade 6 €.
Åka buss till de olika stränderna var smidigt kostade inte många € pp. På de flesta var det gratis med solstolar. Åk till Mamma Mia kyrkan och gå alla 200 stegen rakt upp (nästan) till kyrkan.
Häls från Skopelos frälsta Kristina

Carina
2012-08-06, 15:37
Vi har inte bott på Melrose men promenrat förbi där flera gånger. Det ser fint ut och inte så långt att gå in till staden heller. Troligen ett lugnt ställe, det finns flera hus bredvid så ni ska inte tro att det ligger på landet.

Carina

Knut E
2012-08-07, 07:36
Tusen takk for svar Carina og KristinaE. Dette skal vi tenke på når vi en gang drar til Skopelos.
Etter lange vurderinger har vi nå bestemt oss for, og bestilt flyseter til, Karpathos. Se egen tråd der.

Igjen: takk for svar:)