handdator

Visa fullständig version : Blue Bay eller Zephyros Village? (frukostmöjligheter på Zephyros?)


Kajjjsa
2012-05-27, 22:58
Hej!
Vi är 4 vuxna som om en dryg månad tänker åka till Karpatos för första gången :)
Och nu väljer vi mellan dessa hotell. Är det någon här inne som bott på dom och kan ge tips rekomendationer på vilket som vi ska välja?
Hur är stranden som ligger närmast hotellen?
Och hur är frukostmöjligheterna på Zephyros? Finns det att köpa där eller måste man ge sej ut till nåt litet minilivs och köpa och göra frukost själv?
Har läst mkt gott om Zephyos på nätet och det lutar väl åt att vi väljer det i slutändan men då vill vi gärna veta hur vi ska fixa frukost :)

// Kajsa

Lotta E
2012-05-29, 08:52
Bott på Zephyros. Kanon ställe. Nära till stranden, fin pool och trevliga ägare. Frukost..vi köpte hem från supermarket allt som behövs och gick sedan på morgonen och köpte färskt bröd. Mums!

Jessica R
2012-05-29, 11:55
Jag och min kompis bodde på Blue Bay förra året. Olika frukostar varje dag som var helt ok. Stranden ligger jättenära bara tvärs över vägen och den var bra och restaurangen precis där var helt kanon. Små rum men där ska man inte vara och jättetevliga ägare och personal. Kan rekommenderas.

seaside
2012-06-07, 09:44
Vi har bott flertalet år på Blue Bay och trivdes bra där. Restauranger i närheten och en lagom promenad på kvällen in till Pigadia. Frukosten är varierande varje dag. Rummen och balkongerna är inte de största som vi har stött på men varför åker man dit. Inte för att sitta på rummet eller..Bara över gatan så finns stranden där och den är bra.
Finns ett tappställe med vatten från bergen strax intill. Och som granne ligger en av "Motocarpathos" (scooter uthyrare) ställen.
Vi har funnit det prisvärt av de olika ställen vi har bott på.
Seaside

Kajjjsa
2012-06-10, 21:15
Tack för tipsen!
Resan är nu inköpt och det blev Blue bay som fick stå för boendet :)
Nu längtar vi tills vi åker! :)

/Kajsa