handdator

Visa fullständig version : någon som är nere nu?


Dippeduttan
2012-05-17, 14:41
Åker om ca två veckor men är redan där mentalt inte minst med hjälp av webkameror som jag besöker titt som tätt. Jag får uppfattningen om att det mestadels är molnigt och kanske tom kyligt? Någon som är där nu och kan förmedla känslan? Är det hyfsat varmt trots att solen går i moln och vinden ligger på? Prognosen spår fortsatt molnigt två veckor till och med lite tur kanske det är klarblå himmel veckan därpå. Hoppas hoppas!

HellasAnna
2012-05-19, 18:15
Hej!

Jag är inte ner ännu (reser den 26:e maj), men är som du redan där mentalt!;) Kan du tipsa om var man hittar webbkamrorna? Det vore kul att se redan nu, men framförallt ännu trevligare om det finns möjlighet att vinka till släkten när man sedan är på plats! Så gjorde vi på Naxos, där det finns en webbkamera på rådhuset, med utsikt över Sfinxen och solnedgången.

Tack på förhand!

Mette
2012-05-19, 18:34
søg efter Skopelos webcam, så får du et kamera med udsigt over havnen.

Dippeduttan
2012-05-19, 22:46
http://www.hellenic-foundation.gr/camskopelos.asp
utsikt från glossa mot skiathos

http://www.skopelosweb.gr/webcam/
fin utsikt över staden men är ofta offline

http://www.skopeloswebcam.com/
utsikt mot hamnen, perfekt att vinka från bye_bye

Speja
2012-05-20, 08:28
Jag åker till Skopelos den 16/6 och har sedan flera veckor som morgonrutin att kolla webkamerorna från Skopelos, samt väderprognoserna. Jag har fler än en gång tänkt att om någon visste det så skulle de tro att jag var knäpp :o Skönt att höra att fler är lika greklandsabstinenta som mig. :)

Var nyss inne och kollade kameran från hamnen och det såg helt ljuvligt ut. Fattar inte hur jag ska stå ut i 26 dagar, 22 timmar och 31 minuter till...flabb_flab

HellasAnna
2012-05-20, 22:52
Tack på tips på webbkameror! Den i hamnen samt två i Glossa (den ena inne på ett museum :cool:) blir perfekta för en hälsning hem IRL. flabb_flab. Även jag kollar väderrapporterna frekvent och noterat att det ska vara varmare hemma nästa helg, än på Skopelos... :confused:. Men... vilket härligt miljöombyte! _B-anana

Gunhild
2012-05-25, 22:33
Vi kom for snart en uke siden og er her for første gang. Helt nydelig her! Men overraskende stille og utenfor sesongen. Været er litt skiftende, men fint nok. Som norsk sommer. Vi har vært på stranda hver dag og nyter å være i sola uten at det blir for varmt. I skyggen er det som oftest litt for kaldt. Kveldene er litt kjølige, da trenger du bukse og jakke. Noen små regnskurer innimellom, men det er fort overstått. Ta med litt varme klær, jeg har tatt med for mye av det mest sommerlige.
Vi har badet i sjøen nesten hver dag. Friskt og deilig. Som norske sommerbad. 18-20 grader i vannet, tipper jeg.
Gled deg!