kari
2012-01-27, 22:27
Det var virkelig på tide at jeg forsøkte noe nytt, for et par dager siden laget jeg Melitsanes Yemistes ( fyllte auberginer) for første gang :)
Hva som er forskjellen på Melitsanes Yemistes og Papoutsakia vet jeg ikke -jeg synes begge deler + Imam er veldig godt når jeg spiser det i Hellas :p
Sammen med Gresk Salat og Tzatziki ble disse så godt mottatt av gjestene at jeg kommer til å lage dem igjen :)
http://i47.photobucket.com/albums/f152/sigrunn/P1140716.jpg
Hva som er forskjellen på Melitsanes Yemistes og Papoutsakia vet jeg ikke -jeg synes begge deler + Imam er veldig godt når jeg spiser det i Hellas :p
Sammen med Gresk Salat og Tzatziki ble disse så godt mottatt av gjestene at jeg kommer til å lage dem igjen :)
http://i47.photobucket.com/albums/f152/sigrunn/P1140716.jpg