handdator

Visa fullständig version : lite om allt!!!


solcellen
2006-01-22, 11:09
Hej!söker något båt som tar oss från naxos till ios,har tittat på blue star och den kör bara tis,tors och det passar inte vår resrutt!går det snabb båtar som ni andra vet något om?
börjar nog annars att bli på det klara om hur våran rutt kommer att se ut,vi börjar med båt till naxos 5 dagar,sen ios4dagar,sist paros5dagar och därifrån till athen med sista natten på svenska kyrkans boende,vi har 14nätter på öarna att sprida hur vi vill,tycker ni det ser ok ut eller ska vi strunta i någon ö det kanske blir för stressigt?våra pojkar är 11,13,15 och är resvana,var för 2år sen i thailand och reste runt i 3 veckor helt utan resrutt,och fast det var enkelt,så tycker jag att själva planeringen är så rolig!ha det gott alla i detta fantastiska forum!!

inkfish
2006-01-22, 13:55
Häng inte upp dig på tidtabellerna så här långt i förväg! Att en båt går tisdagar och torsdagar i januari behöver absolut inte betyda att den gör det i sommar.

Det går aldrig att planera en båtluff exakt, så här tidigt får man nöja med nåt slags önskan att kunna tillbringa 5 dgr på ön X och 3 på ön Y.:)