handdator

Visa fullständig version : Resebrev från Amopi


Masse
2011-12-19, 22:47
Tack Michael för trevligt resebrev och fina bilder från Karpathos! Alltid kul att läsa lite om hur andra uppfattar en av våra favoritöar.

Förstår fullt och fast varför ni döpte ert hotell till Valium. Vi håller ofta till på stenstranden på Amopi. När vi var där senast, i september i år, så knallade jag en av dagarna upp till Aegean Village högst upp på klippan. Det är ett ganska stort hotell som är betydligt flashigare än vi någonsin har bott i Grekland, och med en bedövande vacker utsikt. Men oj så öde på folk. De enda människor jag stötte på var ett par tre anställda och två gäster ute på parkeringen. Och då är det lätt att förstå känslan av Valium-lugnet. Men vacker utsikt och en fantastiskt härlig natur runt omkring har man ju.

Vi har alltid valt att bo inne i Pigadia för att inte drabbas av lappsjuka, och sedan på dagtid tagit turer med moppe eller buss till olika ställen. Och ofta då till badet på Amopi.

Uppfattade att ni inte blev helt avskräckta av Karpathosbesöket även om ni bodde lugnt. Och god mat och mera att titta på finns det ju, så då blir det kanske flera besök framöver?

Till dess, ha det gott och tack för rapporten.
:) Mats