handdator

Visa fullständig version : Boende Amorgos


Margaretha
2011-12-04, 21:36
Besökte Amorgos 1990 och nu känns det aktuellt att göra en återvändarresa. Vi har tittat på boende på Big Blue men funderingarna är om det är mycket trappor till boendet eller finns det boende i bottenplan också. Förstår att det ligger högt men ibland behöver det ju inte betyda att man måste klättra uppför en massa trappor för att nå rummet. Har varit i kontakt med Big Blue och priset är ju mycket bra där. Glad för information från Er som bott där.

Margaretha

blues
2011-12-15, 09:54
Hej Margaretha!
Ja, efter så många år är det verkligen skäl till att återvända till Amorgos. Vi kom också första gången till Katapola och Amorgos 1990. Sedan dess har vi besökt ön varje år. Det har också blivit att vi återvänt två gånger samma år. Under de senaste 18-19 åren har vi bott hos Titika pension, och enligt vår mening kan man inte bo bättre. Här finns inga trappor, lungt och avspänt. Titika och hennes man Girogos ser verkligen till att du kommer att trivas under din semester på Amorgos. Jag tycker nog att du bör kolla upp Titikas pension, kanske kommer du att ändra dig.

Big Blue har lägre priser på grund av trapporna, det är vad som sägs i byn.

Hälsningar
Jimmy

Malina
2011-12-15, 11:34
Jag håller verkligen med! Titika är en underbar värdinna ,läget är fint och rummen är mysiga.

Margaretha
2011-12-15, 12:30
Tack Ni som lämnat information om boende Amorgos. När vi förstod att det är mycket trappor på Big Blue så tog vi kontakt med Pension Titika som vi tycker ser ut väldigt fint så vi har bokat där preliminärt. Flyget är ännu inte klart så vi har inte något exakt datum men det var inte några problem utan vi får återkomma när allt är klart. Hon verkar mycket tillmötesgående. Och nu när vi också läst Era reommendationer så finns det inte någon tvekan om var vi ska bo.
Åter tusen tack för värdefull info.

Margarethai

Malina
2011-12-15, 13:03
Och så är det så RENT och jag tror att alla badrum är nyrenoverade!