handdator

Visa fullständig version : LEROS


niccis
2011-06-14, 19:29
Hej!

Letar efter bra boende på Leros. Bra boende enligt mej = bra balkong med fin havsutsikt, fräscht rum och nära till att simma :) Funderade bo i Panteli eller där omkring. Tips om något som uppfyller mina krav ;)???

hjääälp! har lite bråttom att boka och verkar finnas lite info om boenden...

Netwolf
2011-07-08, 09:42
Lite sent svar, så ni kanske redan åkt, men tipsar ändå. Vi bodde i Vromolithos. Strax bakom udden efter Panteli. Stället heter Tonys Beach hotel. Nyrenoverade stora tvårumslägenheter, med strålande havsutsikt. Mycket fräscht! Det var så nytt att sonen bad oss säga till om nåt saknades. Balkong med morgonsol och solnedgång från svalen. Det fanns även en liten pool med poolbar och solstolar. Gratis Wifi ingick och med god täckning.
Som namnet antyder så ligger det nära stranden. Den är visserligen stenig, men de har löst det med att lägga ut en gång med sandsäckar i vattnet, så det är inga problem att gå i. Väl ute vattnet är botten helt ok.
Vi betalade 40 €, exkl frukost (frukost 6 €/pp).
Sen är det ett EXTRA plus att restaurangen To Pigadi ligger mittemot. Jag tvekar inte att utnämna detta ställe till Grekland bästa restaurang, alla kategorier. En fantastisk mat, knappt dyrare än en vanlig Taverna.
Kocken kom ut och presenterade menyn, som var grekisk, med internationell touch. Det visade sig att han jobbat på en del guldkrogar runtom i världen., vilket förklarar kunnandet. Hamnar ni där, så missa inte för allt i världen, hans honungsmarinerade spare ribs. En mat för gudar och det vattnas i munnen fortfarande.

/Netwolf