handdator

Visa fullständig version : Annorlunda bok Naxos


ChrBra
2011-05-27, 19:43
Kunde inte bestämma om jag skulle skriva "om" eller "från" Naxos :confused:

Café del Mare

Bilder av Micke Berg, sommarboende på Naxos sedan 20 år och text av Wenke Rundberg.

Titta på bilderna och provläs boken här

http://www.blurb.com/bookstore/detail/1653750

/ Christer

Yanna
2011-05-27, 19:54
Jag har läst hans första bok och blev inte särskilt imponerad! Jag tror inte jag skulle bli så imponerad av denna heller. Har läst andra böcker med handlingen förlagd till Grekland...och även artiklar...som varit bra mycket bättre än den boken! Den var "tunn" och utan handling. :( inte ofta man tycker att man "kastar pengarna i sjön" efter att ha läst en bok, men med denna kände jag mig ganska lurad faktiskt! Skulle va intr. att höra vad andra tycker som läst första boken.

Yanna

ChrBra
2011-05-27, 20:06
Jag har läst hans första bok och blev inte särskilt imponerad!

Vilken bok är det du hänvisar till? Ockupationshandboken från 1978? Den har inte jag läst, karln har ju givit ut över 20 böcker http://www.mickebergphoto.com/cv.htm. Jag har "Naxos, Svarta Nätter", "Café Spuntino" och "Historien måste berättas" hemma, den senare följer med på semestern i sommar. Jag själv dras mest till hans bilder men även där e ju smaken som baken ;)

Yanna
2011-05-27, 20:13
Jag visste inte att han "skrivit" så många böcker. Den jag menade var iaf "Naxos, svarta nätter". Ja bilderna är ok, men han skriver inte så mycket i den att den förtjänar en bok...tycker jag! ;) När jag köpte boken så förväntade jag mig iaf mer text...mer handling! Jag läste ut den på 5 min. Men du har rätt i att smaken är som baken!

Yanna

ChrBra
2011-05-27, 20:23
Jag håller med om att texten i Svarta nätter e något tunn men i Café del Maré sköter han bilderna och Wenke texten. På blurb kan man ju dessutom bläddra igenom hela boken för att skaffa sig en uppfattning om det är något man vill lägga pengar på.