handdator

Visa fullständig version : lesbos


midde
2011-05-01, 19:26
hej är det någon som har bra tips om petra o när liggande by
ska åka ditt 2veckor vid midsommar.vi är 2 vuxna 1 baren 13år o kille,vi hyr ofta vespa när vi är i grekland,flabb_flabnågon bra badstrand mysig restaurang.mm_B-anana

Eva L
2011-05-01, 20:15
Jag åt mycket gott både på kvinnokoperativet i Petra och på taverna The Lucky Horse Shoe som ligger efter strandpromenaden en bit innan.
Kvinnokoperativets serverade grekisk husmanskost när den är som bäst. På The Lucky.. åt jag bland annat underbart god färsk fisk och ungsbakad potatis som var helt perfekt tillagat.

Jag bodde i Molyvos i en av de gamla gränderna så kvällar och eftermiddagar tillbringade jag där. Molyvos är en mycket fin liten stad. Båtutfkten till Skala Sikminias rekommenderas det var en fin dag. I övrigt tog jag lokalbussen till Kalloni och besökte då även Skala Kalloni. Finns lite bilder i mitt resebrev.

Jag gjorde också en ö-tur som var fin men det var en mycket kall och regning dag vilket förtog gläjden lite. Vi blåste nästan bort vid den förstenade skogen och det var bara 12 grader trots början av sept. I Skala Eressos som verkade mycket mysigt åt vi lunch inomhus.

Eva

urpe
2011-05-13, 19:37
Bra strand i närheten hittar ni i Anaxos som bara ligger en bit bort.

Gillar Lesbos skarpt, definitivt en återvändarö, bott både uppe i Anaxos och nere i Agios Isiodoros. flabb_flab

Se lite av vad vi tyckte här,:
Anaxos, Petra, Molyvos
http://www.kalimera.nu/forums/showthread.php?t=19041
http://www.kalimera.nu/forums/showthread.php?t=20013

Ta även nån dag med hyrbil och besök Skala Eresou, Sigri mfl

Ni kommer att få en härlig vistelse !

Hälsningar
Urban