handdator

Visa fullständig version : Naxos/paros barnvänligt boende


henrik
2006-01-05, 15:24
Hej,
Vi åker med våra barn 7 resp 8 år 3v till Grekland direkt efter midsommar, tänkte typ ett par dagar Aten +1 v paros, 1 v naxos, aldrig varit på någon av öarna utan försöker läsa in mig nu så gott det går.
Vi vill hitta bra strandnära lägenhetsboende helst där det bor andra barnfamiljer, om någon har tips så skriv vet ja, vår första tanke var att ta det som det kommer och boka boende på plats, nu tänkt om och som vanligt går det bästa först.......

Eureka
2006-01-08, 23:35
Hei,

ang. barnevennlig, strandnære bosted på Naxos kan jeg anbefale Aggeliki Studios i Agia Anna. Beliggenhet drøyt 100 meter fra stranda, med fin pool og rimelige priser.

Bodde der med våre to unger i 2004, og reiser også tilbake nå i sommer med fire unger i alderen 3-13 år.

Mvh Eureka:)

Hedan
2006-01-17, 17:03
Hej! Vi började resa till Grekland i somras med våra tre killar som då skulle bli 5,5 och 7 år gamla.
Vi bodde i Naxos stad, väldigt charmigt men med mycket turister. Ska även tillbaka i år och troligen bor vi återigen i Naxos stad.
När vi har frågat efter barnvänligt har vi blivit rekomenderade Agios Prokopius, där är barnvänligt, lugnt mm. Vi tog bussen dit i somras och det är litet men verkar mysigt.

På Paros bodde vi i Parikia. Vi var över till Anti Paros en dag och såg oss omkring, där är nog mer barnvänligt, men på den stranden vi badade var det väldigt långgrunt.
Hoppas ni får en trevlig semester!
Vi längtar redan tillbaka och barnen tyckte inte det var det minsta jobbigt att "luffa".
Deras enda önskemål för i år är att vi ska bo på ett ställe med pool, så det ska vi försöka hitta, åtminstonde på ett utav våra boenden.
//Ulrika