handdator

Visa fullständig version : Artikel


Eva L
2011-04-08, 09:10
Igår när jag reste med bussen på tjänsteresa mellan Skellefteå och Umeå fick jag läsa norrländskans dagstidning och hittade då en väldigt trevlig artikel om småkykladerna skriven av Göran Ingman. Hittar inte artikeln i tidningens nätupplaga men den kommer kanske snart. Han hänvisade till kalimera för bra information om Grekland. Kanske var den här resebilagan något som finns även i andra tidningars resebilagor eller så var den skriven exklusivt för NSD.

Eva

Lissi
2011-04-08, 09:40
Just den artikeln finns i Barometerns resebilaga idag....Har ännu inte läst den men maken sitter och läser den nu. Den finns inte på Barometerns nätbilaga tyvärr! Den kommer säkert i många tidningars resebilagor då det är en frilansjournalist som skrivit artikeln.

"Nybörjare eller veteran? Spelar ingen roll:Alla har nytta av svenska sajten Kalimera.nu.Guider, tips, ö-luffarskola och ett kunnigt forum att fråga"

Så står det i artikeln också!!:D:D Kul Janne!!!klapp_klapklapp_klap

Lissi

Tobbe S
2011-04-08, 09:47
Kanske var den här resebilagan något som finns även i andra tidningars resebilagor

Fanns som bilaga i dagens (8/4) Borås Tidning.

Tobbe

Kalimera
2011-04-08, 12:48
"Nybörjare eller veteran? Spelar ingen roll:Alla har nytta av svenska sajten Kalimera.nu.Guider, tips, ö-luffarskola och ett kunnigt forum att fråga"Det var roligt att läsa! _B-anana