handdator

Visa fullständig version : Tips på boende i Georgioupoli, tack!


Lindiz
2005-12-11, 22:41
Är sugen på en tripp till Georgioupoli (igen) men tycker att charterpriserna gått upp alldeles för mycket... har blivit lite lat på senaste åren så vi har varit bekväma och bokat att i paket... men nu blir det nog till att fixa resan själv igen...

Någon som kan tipsa om bra boende? Gärna med hemsida på nätet så man kan kika lite...

Och var bokar man bästa flygbiljetterna..? vi är två vuxna (ev. tre) och en buspojke som kommer vara nästan tre år gammal!

Ypsilon
2005-12-12, 10:32
Vi har bott på Deep Blue Sea i Georgioupoli flere gånger. Ypperligt läge, trevlig värdfamilj och bra lägenheter till hyfsat pris. Har även hemsida. Rekommenderas!
Ypsilon

Lindiz
2005-12-12, 12:34
Tack.. ska kolla upp det!:)

emy
2005-12-12, 12:54
Hej!
Vi bor alltid på Mouragiou,jättebra läge nära stranden och poolen.
/emy

inkfish
2005-12-12, 12:57
Efter att ha raderat en länk vill jag gärna påminna om länkförbudet i Kalimeras regler:


Det är tillåtet och trevligt att i forumet berätta om egna erfarenheter, både positiva och negativa, till exempel om platser, produkter och hotell i Grekland. Sådana inlägg ska vara av tydlig personlig karaktär. Men det är inte tillåtet att göra reklam för, eller länka till, exempelvis hotell i Grekland eller webbsajter som konkurrerar med Kalimera. För att slippa reklam i forumet har vi några enkla regler som vi vill att alla ska följa:

1. Det är inte tillåtet att direktlänka till grekiska hotell, pensionat, studios, apartments, rum, campingplatser, vandrarhem, tavernor eller fastighetsmäklare.

2. Det är inte tillåtet att länka till webbsajter där det finns länkar till – eller reklam för - grekiska hotell, pensionat, studios, apartments, rum, campingplatser, vandrarhem, tavernor eller fastighetsmäklare.

3. Det är inte tillåtet att göra reklam för - eller länka till - produkter, tjänster eller webbsajter som konkurrerar med Kalimera eller dess annonsörer, eller webbsajter som har liknande innehåll som Kalimera. .

4. Det är inte tillåtet att skriva direkta eller indirekta hänvisningar till webbsajter som finns i medlemsprofilen.

5. Det är inte tillåtet att skriva direkta eller indirekta hänvisningar till webbsajter som strider mot forumets regler.

6. Det är inte tillåtet att skriva en e-postadress och uppmana medlemmar att mejla för att få tips om webbsajter som strider mot forumets regler.

Generellt i forumet gäller att inlägg som bryter mot reglerna tas bort eller redigeras. Den som bryter mot forumets regler en gång får en tillsägelse, andra gången får man en varning och tredje gången stängs personen av helt.


inkfish/moderator

carjoh
2006-01-12, 14:35
Hej! Vill göra er uppmärksamma på ett hotell som ni INTE bör bo på. Vi fick ett oerhört otrevligt bemötande av ägaren till Eko, där vi bodde i höstas. Överenskommelse hade gjorts med hans fru om priset på två stycken tvårumslägenheter. Inget var avtalat om hur länge vi skulle bo där, och de hade själva skrivit in i liggaren 5 nätter, trots att vi sa att vi inte visste och inte preciserade mer än " några nätter".
När vi skulle lämna efter 3 nätter, krävde han ett annat pris. När vi inte ville acceptera detta, åkte maken och kompisen med ägaren till polisen. Men ingen hjälp var att finna där. Polisen lyssnade inte till vad vi hade att säga, utan bara på ägaren och sa sedan att vi hade missförstått och att vi fick betala. Vi insåg att det var inget att göra åt saken och när vi då skulle betala hade han höjt priset ytterliggare, bara för att vi hade tagit hans tid i anspråk!!!

Så detta hotell vill jag verkligen inte rekommendera!!

Samma ägare hyr ut bilar i byn, tror det heter Suncars eller något liknande.

Lindiz
2006-01-12, 18:43
Tack så väldigt för varningen. Passar mig för att hyra där då!:eek: