handdator

Visa fullständig version : Boende: Aparanto Galazio


lincon
2011-02-10, 12:52
Hej alla!

Vi planerar att åka till Skopelos under midsommarveckan. Vi firar 10-årig bröllopsdag och lämnar barnen hemma hos våra föräldrar och hoppas få en fin vecka ensamma för första gången på väldigt länge. Efter att ha läst om Skopelos här på kalimera så är jag övertygad om att vi valt rätt ö.

Tanken är att köpa en flygstol av Apollo och hitta eget boende. Efter många timmars surfande så tror vi att Aperanto Galazio (http://www.skopelosweb.gr/aperantogalazio/index.html) står högst på listan pga bra läge, fräscht, underbar terass och bra pris. MEN... Vi hittar inga omdömen eller kommentarer från besökare. Så därför tänkte vi försöka här och se om det finns någon i forumet som vet något.

Mvh
Jonas

Gerd
2011-02-10, 20:57
Jag har inga referenser till boendet du undrar om men skulle istället vilja tipsa dig om att välja Thea Home som finns på samma sida att boka.
http://www.skopelosweb.gr/theahome/index.html
Jag besökte hotellet 2009 och blev alldeles överförtjust över hotellet och familjen som driver det.
Vi bodde i detta rum http://www.reseguiden.se/forum/bilder/245750
Tror det var nr 8, be att få det som har egen balkong. Rummet är inte stort men så bedårande. Främst måste jag ända framhålla familjen som gjorde underbar frukost och rent av matsäck till oss.
Romantik lär ni få. Min Hans friade till mig under vår vistelse på Skopelos och när vi berättade det för husfrun infriade hon oss i historier om att många gäster upplevt frierier, tillkomna barn under deras vistelse på hotellet så vi enades om att det var ett lycko-hotell :)

lincon
2011-02-21, 10:36
Tack för det tipset, vi är nu inbokade på Thea!

Gerd
2011-02-23, 13:19
Tack för det tipset, vi är nu inbokade på Thea!

Fick veta av Giorgios, sonen i familjen att det var rum nummer 5 vi bodde.
Jag blev så osäker så jag kontaktade dem.
Giorgios hälsar er så välkomna och lovar er att få njuta ouzo på deras stora veranda.
/Gerd

lincon
2011-02-23, 17:25
Fantastiskt snällt av dig! Ett stort tack! Vi längtar så mycket nu, och det känns verkligen bra med Thea. Det blir en av höjdpunkterna att få träffa dom. Och så skönt att veta att man kommer till en skön säng och god frukost, då finns alla förutsättningar till fina dagar, utvilade och mätta :)

Kitty Norge
2011-04-27, 18:12
Hei! Jeg bodde på Aperantogalazio sist sommer. Et herlig sted med en fantastisk utsikt. Det lå øverst i høyden og det tok ca 10 min gange fra sentrum og oppover! Men det var verdt turen!! Bodde først i apartment med liten kjøkkenkrok, men der var verandaen så liten. Fikk byttet til "hotell delen" og der var det store rom med dobbeltseng, ekstra sofa og kjøleskap og en fantastisk veranda med den utsikten! Anbefales!