handdator

Visa fullständig version : Båt och buss från Nidri på Lefkas


Kristinaaaaaa
2010-07-20, 17:56
Hej!

Jag har några frågor nu som jag har letat och letat efter att få ett bra svar på men inte fått, så nu tar jag mig i kragen och ställer de rakt ut här i stället. Jag hoppas på svar :)

Det är så att jag och min pojkvän ska resa till Lefkas i augusti. Jag undrar om det går båtar från Nidri till Porto Katsiki!?
Vad är kostnaderna på dessa båtar i sådana fall?

Ge mer än gärna mig information om bussförbindelser från Nidri och Lefkas stad, och tips på alla sortes båtturer, med kostnad på dom.

Tacksam för svar!!! flabb_flab
http://www.kalimera.nu/forums/images/misc/progress.gif

Kalimera
2010-07-21, 10:01
Det går båtar från Nidri till Porto Katsiki, minns inte hur mycket det kostar. Jag kan rekommendera er att åka en tur till några av småöarna utanför Lefkas. Läs mer om den turen här... (http://www.kalimera.nu/forums/showthread.php?t=22794)

uggelbo
2010-08-01, 19:24
Ska man åka till Nidri stad tar man lokalbussen. Gå in på Apollos kontor, där finns (ungefärliga) busstider. Det finns ett antal busskurer längs efter huvudgatan (orangea skjul). Ta gärna lokalbussen till andra ställen t ex Vasiliki. Det är en häftig bussresa. Billig och så är det trevligt att liksom komma nära det vanliga livet. Kostar nästan ingenting att åka buss. Som vanligt hoppar man på bussen baktill i bussen. Konduktören kommer och säljer biljetten. Var rädd om biljetten; rätt var det är kan det komma en kontrollant ombord och kollar så att alla har biljett. Trevlig resa!