handdator

Visa fullständig version : Korfu


Despinaa
2010-06-12, 18:44
Heeeej!

Undrar om det är någon här inne som har varit på Korfu? Om ni har det vad tyckte ni?? Är det en plats som man borde åka till? =)

karinafp
2010-06-12, 18:59
Korfu är en stor ö, med många mycket trevliga och vackra platser, och några som är mindre trevliga. Titta in på Korfus eget forum under "Joniska & Saroniska öarna", så hittar du mycket att läsa. Det finns även resebrev från Korfu om du klickar på länken ute i vänstermarginalen. :)

Karin

LN
2010-06-13, 22:19
Kom hem 4/6 efter att varit på Korfu 1 vecka. Bodde i Messongi söder om Kerkyra. (Corfu Town). Vi trivdes väldigt bra i Messongi som är en liten by strax söder om Moraitika. Var över till Ag Georgios men blev inte så imponerade av den sidan. Ett besök i Corfu Town hann vi oxå med men efter 3 timmar därinne återvände vi med glädje "hem" till Messongi. Det beror naturligtvis på vad man är ute efter.? Höjdpunkt på vår resa var dagsturen på havet med "Captain Homers" skuta. Vi hade delfiner som lekte och simmade runt skutan. Något som gjorde den dagens utflykt till en höjdpunkt på vår vistelse. Sedan tycker jag det var tråkigt att se alla stängda hotell längs med kusten. En del såg ut som om dom aldrig mer kommer att öppna igen....