handdator

Visa fullständig version : Kyrkan på klippan


Lena*
2010-06-06, 20:29
Läste om Jannes höjdskräck för att gå upp till kyrkan (ja, sk Mamma Mia-kyrkan), samtidigt som jag läste någons blogg/resebrev om att det finns bra räcken _hela_ vägen upp? Stämmer det, är det räcken hela vägen? Isåfall är det väl rätt så ok prom upp, även för oss med höjdskräck...? Fast jag har en känsla av att jag inte kommer att klara av det, hur som... :( men jag vill ju!! ;)

Vad säger ni, ni som gått där?

Mvh Lena*.

Vilma
2010-06-06, 20:39
Nu har jag inte höjdskräck men jag undrade ändå lite innan om jag skulle våga gå upp där. Det verkade ju lite läskigt när man läste om det.
För mig var det inga som helst problem att gå där. Det är bra räcken där det behövs. Om du inte är väldigt höjdrädd så kan du lugnt gå upp.

mrwalker
2010-06-06, 20:50
Jeg liker ikke ubeskyttede høyder der jeg er ute å går, da kan det fort bli helt stopp for meg. Oppe på denne klippen har jeg vært flere ganger og det har vært HELT uproblematisk. Skal det bli et problem må en ha helt ekstrem høydeskrekk såvidt jeg kan forstå.

Lena*
2010-06-06, 21:21
Ok, era svar var lugnande, tack... :)

I vissa situationer kan jag nog räkna mig till "extremt" höjdrädd, tyvärr, beror liksom på omgivningarna också. ;)

Såg ett youtube-klipp, visserligen inte så superbra filmat men ändå, en som gick uppför trapporna, och jag tyckte på vissa ställen att det såg ruskigt hemskt ut, det verkade stupa rätt ner på sidorna!? Men det kan ju varit en synvilla också, var som sagt inte så tydligt filmat.

Ja, jag lär ju bli varse om en vecka eller två! ;)

//Lena*.

CarinaN
2010-06-06, 21:32
Jag instämmer med de övriga, du klarar alla gånger att gå upp där.
Jag är inte förtjust i höjder, har varit uppe vid kyrkan två gånger... erkänner att det kändes liiite läskigt första gången för sex år sedan. När vi var där igen förra sommaren var jag inte det minsta nervös :).

Carina

Kalimera
2010-06-07, 17:53
Jag gick upp och ner förra veckan, lite skakigt var det även om räckena är utbytta, men det gick ganska bra. :)

Lena*
2010-06-07, 22:41
Ok, tack för alla era svar. Känns nu som om jag kanske fixar det ändå... :)

//Lena*.