handdator

Visa fullständig version : Var ska vi bo?!


Lena*
2005-11-08, 00:26
Naxos drar igen (varit där 2 ggr tidigare) men är osäker på var vi ska bo - inne i stan eller ute i Agia Anna-Plaka. Kollat på Harmony - ngn som bott där? Känns Plaka helt öde eller bara lugnt och skönt? Hur är badet, någorlunda långgrunt eller djupt direkt? Åker med barn, 6 och 3 år.

Hoppas verkligen på er hjälp, innan jag blir totalt gråhårig...;)

Lena*.

Ella
2005-11-08, 08:06
S:t George i stan är låånggrund och lämplig för barn - men mindre lämplig för vuxna, eftersom vattnet blir grumligt och liksom "grått". Vid stränderna längre ut blir det snabbt ganska djupt och vattnet är därför svalare, klarare och roligare att bada i. Inte lika bra för barn, dock.

Elisabet
2005-11-08, 10:33
Naxos drar igen men är osäker på var vi ska bo - inne i stan eller ute i Agia Anna-Plaka. Känns Plaka helt öde eller bara lugnt och skönt? Hur är badet, någorlunda långgrunt eller djupt direkt?Vi bodde vid Plaka och tyckte det var perfekt! Lugnt och skönt, men inte öde. Det finns tavernor och supermarketar så man måste inte gå långt för att hitta det man behöver.
På kvällarna åkte vi till stan med buss (taxi tillbaka) eller gick till Agia Anna. Det var cirka 10 minuters promenad från där vi bodde till närmaste busshållplats och till AA tog det ca 20 minuter.

Stranden är bredare än närmare stan och det är långgrunt. Mycket mindre folk än på stränderna närmare stan och det fanns gott om plats för fotboll mm.
En del nakenbadare håller till där, men ingen höjer på ögonbrynen om man har badkläder :)

Lena*
2005-11-08, 23:21
Tack för era svar! Det lutar mer och mer åt Harmony. *längtar* _B-anana