handdator

Visa fullständig version : Sen kvällsbåt från Athen


tompa
2005-11-06, 10:26
Hej!
Undrar om det går någon sen kvällsbåt (runt kl. 23) från Pierus till någon av öarna i Kykladerna? Vi kommer att landa i Athen 21.00 den 27 maj. Har tänkt att besöka Milos, Naxos, Paros. Plus några öar till. Alternativ ett är att ta en båt direkt samma kväll om det finns någon. Alternativ två är att boka en hotellnatt och åka vidare med båt dagen efter. Är det någon som har erfarenhet av detta? Tacksam för tips och råd.
Tompa

bjorn
2005-11-06, 11:11
Ett gott råd är att vänta till våren,kanske i början av maj,när sommarens turlistor har kommit ut.Som det ser ut nu,går Dimitroula fredag 23:55 tom 1/12.Men Dimitroula är alltid Dimitroula,dvs tidtabellen är mest som en rekomendation.Gå in på Kalimeras hemsida,klicka på Båttidtabeller,där har Du dom flesta båtturerna i övärlden.
bjorn

Arne
2005-11-06, 12:57
Det finnes en riktigt bra hemsida när det gäller färjor till och från Pireus.

Visserligen kunna man icke idag finna sig tidtabeller för Maj 2006, men eftersom flertalet av färjorna som finnes på denna hemsida går året runt kunna man sig en tämligen god överblick införskaffa.

Länk http://www.ferries.gr/default.htm


Välj dagens datum eller så och skriv bara in Pireus i avreserutan och klicka bort returresa så kan du se en bra översikt över trafiken ut från Pireus.


Arne