handdator

Visa fullständig version : Gamla Forumet/Repetition


Brige
2005-03-09, 19:53
Jag har en liten fundring:confused: Vid några tillfällen har jag försökt att gå in på gamla Forumet för att "repetitionsläsa" en del saker:), samt ta ut via skrivaren inför kommande luff i juni. Snopet nog så kommer en ruta upp med texten att mitt konto inte har behörighet:confused::( Är det så för oss alla eller...........:( Jag har inte kunskap nog att kopiera över till vårt nya forum, förresten ville jag bara kolla lite om Arki, Lipsi o Agathonissi. Är det för evigt STÄNGT nu, vårt gamla Forum?
Undrar Birgitta

karinafp
2005-03-09, 20:07
Nej, jag kom nyss in på det, så här funkar det i alla fall. Vägen dit går ju numera via Jannes inlägg med rubriken "Gamla forumet...". Där kan du klicka på en länk, så kommer du dit. I alla fall gjorde jag det... ;)

Karin

sahar
2005-03-09, 21:11
Jag har märkt att om jag går in på www.kalimera.nu (http://www.kalimera.nu) så kommer jag in som vanligt och då står det välkommen sahar, men om jag råkar skriva www.kalimera.se (http://www.kalimera.se) så måste jag logga in med användarnamn och lösenord för att komma in på forumet och att jag då ofta får upp en ruta där det står att jag inte har behörighet att ... Kanske du råkade skriva "se" i slutet?

sahar

Elisabet
2005-03-09, 22:12
Jag har en liten fundring:confused: Vid några tillfällen har jag försökt att gå in på gamla Forumet för att "repetitionsläsa" en del saker:), samt ta ut via skrivaren inför kommande luff i juni. Snopet nog så kommer en ruta upp med texten att mitt konto inte har behörighetMen Brige, du behöver ju inte vara inloggad för att läsa eller skriva ut inlägg i gamla forumet. Det fungerar utmärkt ändå! :)

Elisabet
2005-03-09, 22:15
Jag har märkt att om jag går in på www.kalimera.nu (http://www.kalimera.nu) så kommer jag in som vanligt och då står det välkommen sahar, men om jag råkar skriva www.kalimera.se (http://www.kalimera.se) så måste jag logga in med användarnamn och lösenord för att komma in på forumet och att jag då ofta får upp en ruta där det står att jag inte har behörighet attDet där hänger nog ihop med att du förmodligen har cookiesar i din dator från .nu men inte från .se Därför känner .nu igen din dator och släpper in dig, men det gör inte .se Gissar jag... :)

Brige
2005-03-11, 17:54
Men Brige, du behöver ju inte vara inloggad för att läsa eller skriva ut inlägg i gamla forumet. Det fungerar utmärkt ändå! :)

:D:D:D Visst kallas dylik sinnesförvirring för hjärnsläpp:confused: Självfallet behöver jag inte logga in. Jag har just varit "inne" och tittat på en del inlägg. Jag ska söka vidare under kvällen.
Jag får tacka för den tydliga vägledningen:)

Birgitta

Brige
2005-03-11, 17:59
Det där hänger nog ihop med att du förmodligen har cookiesar i din dator från .nu men inte från .se Därför känner .nu igen din dator och släpper in dig, men det gör inte .se Gissar jag... :)

Alltså; jag skriver alltid .nu. Angående coockies är jag något tveksam, trots min ringa tekniska kunskap, min dator är VÄLDIGT NY:):D Jag fick den installerad så sent som i söndags och tvivlar starkt på att den hunnit samla på sej så mycket "skräp". Och Ooohh vad jag är nöjd med den:D:p
Birgitta