handdator

Visa fullständig version : The Three Brothers, Sfakia


Millie
2010-04-18, 17:59
Hej alla välberesta Kalimerier!
Har blivit inspirerad av Arne och Birgitta när jag följt deras resa på södra Kreta:D. Undrar nu om någon av er har bott på The Three Brothers. Har förstått genom Arne att deras mat på Tavernan håller en mkt god kvalitet men skulle också vilja veta lite hur boendet är. Hur är stranden förresten, sand eller grus? Har egentligen ett boende bokat i Geo. men nu suger det i Sydtarmen, det är ett snäpp bättre. Hoppas att någon har nå'n info att ge oss. Tack på förhand!

/Kerstinflabb_flab

litentuva
2010-04-18, 18:15
Hej alla välberesta Kalimerier!
. Hur är stranden förresten, sand eller grus? Har egentligen ett boende bokat i Geo. men nu suger det i Sydtarmen, det är ett snäpp bättre. Hoppas att någon har nå'n info att ge oss. Tack på förhand!

/Kerstinflabb_flab

Hej, håller med om att maten är toppen på three brothers och tavernan har ett perfekt läge med en trappa direkt ned på stranden, där det även finns en sötvattensdusch om man vill skölja av sig innan man äter. Vi frågade bara vad rummen skulle kosta och om jag inte minns fel var det 35€ för ett dubbelrum. Kan alltså inte svara på hur rummen är men det ser fint ut om man kollar bilder på nätet.
Stranden var toppen och vattnet underbart. Det blir djupt ganska snabbt vilket gör att det är svalt och skönt även i Juli när vi var där och framförallt var det lite folk på stranden vilket ju är en fördel. Det är grusstrand.

Tror inte ni blir missnöjda!:)

ramses
2010-04-18, 18:58
Hej Millie. Vi har bott på three Brothers. Det var 2006 och vi betalade 30E/natt. Fick för det en stor och fin lägenhet, ett stort sovrum och ett ännu större kombinerat sovrum och helt utrustat kök. Balkongen var mycket stor och gick i vinkel. Fanns ingen AC, men vi kunde ha fönster o dörrar öppna, bodde längst upp och det var inga mygg. Det var roligt att förhandla där. Blev hänvisad till gammelmor i familjen, hon kan inte ett ord engelska, men det gick vägen. Three Brothers är ett rent familjeföretag, både hotell och restaurang. Det är en hel del trappor upp till huset, som är mycket stort och ser inte så kul ut vid första anblicken, men när man väl kommer in öppnar sig en egen liten värld. vi bodde mycket bra i alla fall. Sen är det väl som alltid, det gäller att hamna i läge som man trivs med etc. Stranden är bra. När vi var där blev det underhållning på eftermiddagarna. Då kom ungdomarna o badade. De dök från de klippformationer som inramar stranden, kunde ibland se väl våghalsat ut, men de har nog gjort det åtskilliga gånger. Lycka till med planering.