handdator

Visa fullständig version : Snorkling på Milos


Per & Anette
2010-03-27, 11:58
Ska besöka Milos för första gången med famlijen. Har hört att det finns roliga och spännande snorklingsställen. Någon som kan tipsa??bye_bye

ramses
2010-03-28, 00:23
Ni gör ett gott val med Milos. Kan inte tipsa om något specifikt snorklingställe, men det ni bör göra är att ta båtturen runt ön. Då blir det rika tillfällen till bad och snorkling. Man badar direkt från båten,kan snorkla och kommer till ställen som endast är tillgängliga med båt. Det finns flera som gör denna tur, de ligger i hamnen, går bra att kolla runt för att bestämma vem man vill åka med. För boende kan jag rekomendera Ostria hotel, och där deras studios, googla så hittar ni dem. Ett av de bästa boenden vi haft i Grekland. Studios/rum som ligger i samma byggnad som ägarna bor i. Oerhört god standard för helt OK pris. Trevlig resa.

Per & Anette
2010-03-28, 10:51
Tack för svaret. Det låter kanon!

Kalimera
2010-04-01, 10:50
Tack för svaret. Det låter kanon!Det finns många bra snorkelställen på Milos, troligen finns det ingen bättre ö om man gillar att snorkla. Som Ramses skriver måste ni åka båtturen, då kommer ni till många fina ställen, en del som bara går att nå med båt.

http://www.kalimera.se/bilder/forum/milos_kleftiko.jpg

Kleftiko nås endast med båt.


http://www.kalimera.se/bilder/forum/milos_tsigrado.jpg

Till fina Tsigrado kan ni dock ta er på egen hand.

Ett annat fantastiskt snorkelställe är Sarakiniko. Missa inte!