handdator

Visa fullständig version : Tips på boende?


Cathina
2010-03-17, 10:15
Jag, sonen och lillebror (3 personer) avslutar vår ö-luff på Santorini, nån som har tips på bra och prisvärt boende 25-28/6?

Ingrid Ny
2010-03-18, 19:56
När du kommer till hamnen brukar det stå många roomsare där. Bestäm dig bara innan var du vill bo, Perissa, Kamari eller om du vill bo i Fira. Det brukar aldrig vara några problem som vi har upplevt det. Vill ni ha pool så fråga det med med en gång! Fråga också med en gång om dom kör er till flygplatsen så har ni ju det klart när ni ska hem.
Det är lite av det roliga tycker vi att inte alltid veta var man hamnar, är det för uselt får man tacka nej och kolla runt!
Du kan ju alltid kolla på nätet så kan du få lite tips.
Vi bodde 2009 på Hotel Babis, helt OK, liten pool, frukost ingick, nu var vi bara en natt innan vi skulle hem så vi fick ingen uppfattning om hur nära havet det låg.... men det var nog en bra bit.

//Ingrid

giottoni
2010-03-19, 08:44
Har själv inte bott på Babis, men det ligger väl i Karterados (nära Fira) så det är naturligtvis en bit till havet.

Netwolf
2010-03-19, 13:11
Ja, varför inte på Honeymoon i Perissa (http://www.kalimera.se/honeymoon/)? Där finns pool och gångavstånd till både havet och affärer. Värdparet är dessutom supertrevliga och kör er säkerligen till flyget.

/Netwolf

BOKA
2010-03-19, 14:24
ett alternativ kan ju också vara hotell Poseidon vid Kamari Beach. Ligger helt intill promenaden vid havet med alla tavernor och har också en egen pool. Vi bodde där i september förra året och det var helt OK. Frukost ingick också i priset.
bye_bye

McCoist
2010-03-25, 23:22
Hej! Jag skulle verkligen vilja rekomendera Studio Irineos i centrala Perissa. Det ligger avsides på en lugn gata från huvudgatan. Det är framförallt nära till Santorini Waterpark (som vår 4 åriga son älskar) som vi brukar vara på i väntan på färjan vidare eller på tillbakavägen från öarna. Vattenparken ägs av en familj och de har fantastiska goda kyckling gyros oxå...
Har även bott på Honeymoon som vi personligen tycker är överskattat och inte alls i vår smak.

Givetvis hämtar familjen som äger Irineos vid hamnen och skjutsar till flygplanet. Engelskan är inte den bästa, och kommunikationen sker oftast av tonårsdottern i familjen.