handdator

Visa fullständig version : Hotellbryderier!


Lena*
2009-10-26, 18:17
Har nu _nästan_ bestämt oss för att det blir Skopelos nästa år, nu är bara frågan vilket hotell. Åker charter och har fastnat för Alkistis och Sunrise Village. Frågan är vilket? Kanske någon här kan ge feedback! :confused: ;)

Alkistis ser onekligen lockande ut, men gör man en supermiss som inte bor i den mysiga choran? (vi har varit på Skopelos förut, så vi vet vad vi isåfall "missar") Hur ligger Alkistis till, har man någon utsikt från balkongerna? Ser man havet? Vi har inte något emot att bo lugnt till.

Sunrise Village ser ju...tja ok ut. Närheten till stan och havet är ett plus...(och att det verkar som om man har chans till havsutsikt) men poolen såg rätt medioker ut. Någon som varit där?

Help! I-landsproblem, jag vet, men men....! Ang_elx

//Lena*.

malou
2009-10-26, 19:34
Hei Lena.
Strengt tatt burde jeg ikke svare deg, har ikke bodd på noen av de to stedene du har sett deg ut. Men om du googler på svenske zoover finner du andres egenerfarte meninger om begge hotellene. bye_bye

Lena*
2009-11-01, 13:22
Tack för tipset!

Har nu bokat Alkistis, det känns helt rätt å de ska bli otroligt härligt att återvända till denna supermysiga ö. Lite lång väntetid bara! ;)

//Lena*.