handdator

Visa fullständig version : Lesbos en gång till....


urpe
2009-07-14, 21:33
Vi är nog lite tokiga, blir en tripp till efter vårens tripp => Anaxos, blir det nu en vecka i Aegan Sun, Agios Isiodores och Plommari. 10 dagar kvar..:D

Något tips på en bra moped-uthyrare :confused:

Införskaffat den nya e-guiden som nu skall naglefaras. bye_bye

Sunset har hittats som ett "måste" besök. Blir intressant att se om jag som gillar att vara som sälen, kommer att gilla stranden.....:cool:

Skall även bli intressant att hitta fler Ouzo destillerier i "Ouzo huvudstaden" ;)

Hasse
2009-07-15, 09:54
Sunset har hittats som ett "måste" besök. Blir intressant att se om jag som gillar att vara som sälen, kommer att gilla stranden.....:cool:
;)


Sunset = menar du tavernan i A. Isidoros ?? I så fall, den är riktigt bra och har lite spännande inredning. Vad de har för meny och vad ni kommer att tycka kan vara kul att få veta sen. :)

Stranden är magnifik, ingen sand men grus som är så mjukt mot fötterna att de känns som sand i alla fall. Gillar du/ni inte den så.........Ang_elx



Hasse :cool:

urpe
2009-07-15, 10:45
Jo det var Sunset Taverna i A Isiodores som menades. Rapport kommer efteråt...:)

Stranden ser inbjudande ut på de bilder som hittats igen på nätet så det kommer nog att bli klapp_klap.

Vet nån förresten om Ouzo festivalen redan vart för 2009 ?

Eva L
2009-07-15, 11:12
Ta med reflexer. Vägen är smal ock krokig samt rätt trafikerad. Förra året när vi var där i sept hade de problem med att traktens ungdomar buskörde på kvällstid. Befolkningen ringde polisen men tydligen betalar föräldrarna böterna som en grek sa och sen fortsätter de. Annars är det trevligt att gå till Plomari men vi gjorde det bara i dagsljus.

Eva