handdator

Visa fullständig version : Kouros Studios/Limenas, någon som bott där??


BlueJonna
2009-07-13, 13:10
Snart drar vi till Thassos _B-anana

Lite nyfiken om någon bott på Kouros Studio?
Vad tyckte ni???
Tack på förhand!!

Mumsan
2009-07-15, 10:06
Vi bodde 2006 på Kouros i en 2-rums lägenhet. Den lägenhet vi bodde i var bra och vi - som bodde högst upp - hade en egen balkong och så en stor på framsidan som delades. Själva Kouros Studio fanns inget att anmärka på. Det enda var att Kouros låg lite väl långt från själva staden och det märktes när man skulle hem på kvällen. Likaså när man skulle handla och bära hem varor. Vi gillar Thassos och vill gärna återvända men bo lite närmare staden.

BlueJonna
2009-07-15, 13:14
Tack för ditt svar. Men det är väl rätt så nära till stranden?

maggan08
2009-07-16, 11:56
Vi har bott på vera lili för 2 veckor sedan och det ligger åt samma håll men närmare staden. Jag misstänker att du tänker på Tarsanas (stranden). Den ligger strax utanför Limineas och det är ganska nära. det är en liten strand med solsängar. Vi rekommenderar dock gärna Pachis som ligger ca en mil mot Skala Prinos. Man kan åka dit med buss enkelt. Det är en härlig strand med träd ända ned till vattnet bitvis. Även golden beach är fin. Till standsstranden i Limineas är det en bra bit och den är inte särskilt fin. Hoppas ni får en fin semeste på Thassos, tyvärr hade vi ganska instabilt väder med mkt regn och åska men ön är mkt vacker.

Mumsan
2009-07-17, 11:02
Vi var endast en gång vid Tarsanas stranden - på ett välkomstmöte - utan gick längre bort till Nisteri Beach - se hotellet på Apollos hemdsida. Den stranden var fin och maten på "Nisses" fantastisk god. 2006 var det så hög musik på stranden vid Tarsanas så den var störande. Ett par gånger tog vi färjan över till Keramoti och den
härligt långa sandstranden. En upplevelse. Kan rekommenderas.