handdator

Visa fullständig version : Rethymno Live


litentuva
2009-07-09, 12:19
Halla alla kalimerianer!
Skickar en kort halsning fran underbara Rethymno pa arets varmaste dag. Har ar allt finfint, vi har tagit det saaa lugnt forsta veckan och jag har inte orkat titta at en dator foren idag. Hittills har vi varit ivag pa tva dagsutflykter, en till underbara Agio Pavlos och en till Amodi strax utanfor Plakeias. Bada stranderna ar fantastiska och den senare mycket lamplig for barnfamiljer. En byfest och en fodelsedagsfest har det ocksa blivit. Inte helt fel, fast lite segt ar det idag da vi kom i sang vid 04.30 i morse... Barnen boar in sig i tvillingvagnen och sover lullull pa kvallarna. Pa lordag bar det av till Elafonissi och hotell Glykeria, det ser vi fram emot. Nu ar det bara 19 dagar kvar att njuta;)

Soliga halsningarbye_bye

MonkanS
2009-07-09, 12:50
Lyckost dig som är på plats därnere i solen och värmen, får bada i medelhavet och bara gotta dig... :cool:
Här har sommaren tagit paus. Idag är det regn hela långa dagen här i Norrköping.. :mad:

Arne
2009-07-09, 13:18
Eftersom ni har boende i Rethymno, Olgas, så dristar vi oss föreslå att ni någon dag tar turen till Chora Sfakion. Icke nog med att C.F är vackert i sig, vägen från Rethymno via Vrissis , över bergen och genom tunnlar och via serpentinvägar, den är mer än värd en dagsutflykt!

Bringa George och hans fru våra bästa hälsningar.

Arne och Hustru Birgitta

Med plus 15 och hård vind i Umeå....

Kalimera
2009-07-09, 20:19
Pa lordag bar det av till Elafonissi och hotell Glykeria, det ser vi fram emot. Nu ar det bara 19 dagar kvar att njuta.Usch då, nu blev jag riktigt avundsjuk. Skulle gärna byta med dig och sitta på Glykerias taverna och glo ut över havet. Framförallt nu när regnet bara öser ner.

Njut på! bye_bye