handdator

Visa fullständig version : Varning: Despina Villa i Kamari-Airtours


Flisan
2009-07-03, 09:32
I presentationen fr Airtours står det.
Litet välskött lägenhetshotell nära stranden i Kamari. Poolområde med gratis solstolar och parasoller. Bra alternativ för barnfamiljer.
Enrumslägenheter med två sängar och möjlighet till en extrasäng. Dusch och wc. Minikök, kylskåp, kaffebryggare och enkel köksutrustning. Luftkonditionering (ingår), deponeringsbox (ingår) och TV. Balkong eller markterrass. Städning 6 ggr/vecka, byte av lakan 2 ggr/vecka.
MEN varken Tv, aircondition fungerade! De skakade bara på huvudet och sade, tomorrow?!
Värdparet kunde ingen engelska, reseledaren ingen grekiska, vilket är uselt.
Deponeringen fick vi inte heller tillbaka.
På bussen tillbaka kom vi i kontakt med en fam. De hade bott på Despina, att de hade haft samma problem. De fick inte andvända aircondition, de fick inte ha belysning tänd i lgh efter ett visst klockslag mm.
Dessutom var hela hotellområdet svart på kvällarna, vilket var mycket ombehagligt. Vi fick känna oss fram efter väggarna...
Köksutrustningen var undemålig: 2 gafflar, 2 knivar, en liten kastrull, 2 djupa fat, 2 plastmuggar, r2 kaffekoppar.. det var det ända som fanns i skåpen. Hur lagar man mat då?
Vi fick köpa förskärare, skärbräda, en större kastrull, slev och en skål.

Visst ligger hotellet nära stranden, MEN tänk er för när ni ska boka en vilosam semester - det sista man vill är att tjata om det ena el andra, med folk som inte är servicemedvetna.
- Airtours gör inte så mycket åt saken heller.

Kalimera
2009-07-08, 12:56
Airtours gör inte så mycket åt saken heller.Trist. Har ni gjort en reklamation hos Airtours? Med så många fel borde ni få någon form av kompensation.