handdator

Visa fullständig version : Halsning fran underbara Tinos!


Lissi
2009-06-26, 17:47
Hej alla!
sa har redan en vecka gatt och gissa att vi njuter!!

Vi bor sa bra hos Nikoleta och i sondags hade vi en Kalimerafest , knytkalas hos Nikoleta. 18 personer var vi och ALLA var gaster hos Nikoleta. Hon var hedersgast forstas och njot i fulla drag. ett Kalimeralinne fick hon av mig nar vi kom i fredags... Vi blev motta alla 8 Kalimerianer vid baten i fredags och de andra (TobbeS och laero m sallskap) trivdes sa bra sa de stannade langre an tankt! Aven Ramses med make kom till festen och har atervant ett par natter till...Ovriga svanskar pa festen var 2 familjer som laser Kalimera men de ar inte aktiva...de uppmanades av oss andra att bli det nu..
Vadret ar underbart och pa mandag aker vi till Syros dar Nikoleta ordnat boende at oss sa vi blir motta i hamnen... Sist pa resan blir 5 dagar pa Evia...

HA det sa gott alla!!!bye_bye

Lissi o Claes

Frappe
2009-06-26, 19:01
Låter härligt Lissi! Ha det fortsatt gott!

Camilla som för första gången på många år upplevt den svenska sommaren...:)

Hellen
2009-06-26, 19:05
Oj, är det redan en vecka sedan ni åkte, tiden går fort även här hemma där sommaren har kommit i hela landet, men riktig greklandsvärme är det inte, inte hos oss i alla fall,det blåser :eek::(:D

Önskar er alla en fotsatt härlig resa!
// Helén

Peter
2009-06-26, 19:26
Och jag är inte ett dugg avundsjuk.... __D

Peter

Siri A
2009-06-26, 19:32
Du och Tinos verkar ju bara trivas bättre och bättre ihop, Lisa. :)
Och vi som var riktigt nöjda med att åka ifrån ett regnigt Stockholm och komma tillbaka precis till värmeböljan, men så fort man tittar in på Kalimera så är man lika avundsjuk igen på er som är kvar eller precis har eller ska åka. :eek::o:D

Ha en fortsatt trevlig resa nu också!

pawik
2009-06-26, 21:30
Låter änna rätt gött!!!

/pawik

Lissi
2009-07-02, 19:19
Sa har ytterligare en vecka gatt och nu befinner vi oss pa Syros dit vi kom i mandags eftermiddag. Vi blev motta vid baten av Elpida som har Afroditi rooms. Inte ETT ord engelska kan hon eller hennes make sa min knaggliga vardagsgrekiska i presens kommer till sin ratt..nastan i alla fall;)
Vi bor jattebra tva gator upp fran hamnen i stor lya med kok och sovloft och stor balkong med kvallsskugga for 40 euro per natt.och Ermoupoli ar MYSIGT. Harligt att strosa i men valdigt slitet. Vi har i 2 dagar akt runt on och sett det som gar att se. Men tyvarr...ingen atervandaro for oss..Tinos vinner med hastlangder... Kini har vi stannat i 3 dagar for bad men det ar bara det, annars en dotrakig hala dar vi inte skulle statt ut mer an en natt hogst..Ledsen Janne och Arne;);):D

Pa lordag formiddag tar vi farjan till Tinos igen dar vi hinner ata lunch innan ny farja gar till Rafina. Dar tar vi Evia Star till Marmari dar Bill hamtar oss till Karystos...4 dagar njuter vi sa det grekiska vardagslivet dar innan vi aker hem pa torsdag 9 juli, nojda och glada!

Lissi o cbriss

Riitta
2009-07-02, 19:38
Så härligt det låter:)Vi har ju rena Grekvärmen här hemma nu också och skall bli ett par dagar till:) Fast man saknar ju den riktiga Grekstämningen förstås:rolleyes:

Fortsätt och ha det toppen:)
Riittabye_bye

Peter
2009-07-04, 17:34
...Tinos vinner med hastlangder...

V s b.... :D Ha nu några sköna slutdagar på Evia. Ser fram mot "slutrapporten" när ni kommer hem. ;)

Peter

Frappe
2009-07-04, 21:46
Lissi, får du tid över hör av dig jag e på plats.....

Camilla

Marianne
2009-07-05, 09:58
Tre genuina platser på tre veckor, två gamla favoriter och en ny ö – det låter som en bra planering, Lissi!
Men att det blev svårt för Syros att ”konkurrera” med Tinos, det förstår jag. Ja, nu gäller det ju inte någon ”konkurrens” – varje ö har ju sin helt egen charm – men efter era många, långa, sköna dagar på Tinos så ska det mycket till för att en ny ö kan kännas bättre. Man ska kanske börja med Syros om man vill kombinera de två öarna – det är genuina, fina öar båda två och ingen dålig kombination, tycker jag. Men vi är överens, det är Tinos vi längtar tillbaka till!

Hoppas att ni njuter sista veckan på Evia nu – ännu många dagar med sol, sommar och helt utan några måsten – något av det bästa med semestern, att släppa alla måsten!

Nu ser vi fram till att höra om era ev. nya tips – och alla andras som var på Tinos också. Riktigt kul att alla trivdes så bra!:)

Marianne – som har årets Tinos-resa kvar ett par månader ännubye_bye

Tobbe S
2009-07-05, 11:04
Mycket trevligt med Kalimera traffen hos Nikoleta. Tack Lisa och Claes for ett mycket bra initiativ.
Resan har gatt vidare med 2 dagar pa Naxos, 4 dagar pa Sikinos, och just nu vantar vi pa farjan pa Milos efter 5 dagar har, for att ta det sista dagarna pa Serifos.

Hela varat gang sallar till skaran av Tinos-fans , den on gav mersmak.

Halsar

Laero & Tobbe S