handdator

Visa fullständig version : Båt Santorini-Naxos


Sunlover
2009-06-11, 19:57
Vi anländer till Santorini 18 juli och tänker ta Blue Star Ferries över till Naxos samma dag. Det går en båt 16:00. Är det något jag måste boka i förväg eller kan man köpa biljetter på plats. Vi vill komma till Naxos så snabbt som möjligt eftersom vi har 3 små barn med oss. Tack på förhand _B-anana

bengan
2009-06-11, 23:15
Det går att köpa biljetter i hamnen på Santorini innan båten går

jonashagel
2009-07-14, 16:12
Biljetter går att köpa i hamnen i direkt anslutning till båtarna men ... vill ni köpa så kallade economy-tickets så beställ via Blue Star:s hemsida innan ni åker. Vi har aldrig lyckat köpa dessa på plats och är ni fem personer blir det en ganska stor "merpeng" ! Efter "internetbeställningen" får ni en ett bokningsnummer och acces-kod på er mail. Visa fram utskriften vid biljettförsäljningen i hamnen och ni får biljetterna i handen. Enklare kan det inte bli. Under förutsättning att ni inte "missar" båten förståss !! Åker själv till Naxos från Santorini första veckan i Augusti. Bra val av er ! Santorini är nog härligt på sitt sätt men Naxos fantastiska bad kan inte jämföras med så många andra stränder vi varit på. Trevlig Resa !
klapp_klap

Siri A
2009-07-14, 18:17
Det finns ingen bussförbindelse från flygplatsen till hamnen men ni kan ta bussen först till Fira och sedan till hamnen. Har ni dessutom lite tid från det att flyget landar tills det att färjan går är det betydligt trevligare att tillbringa timmarna i Fira. Där finns det också gott om biljettkontor om ni vill köpa biljetter på plats.

Sunlover
2009-08-02, 16:23
Kom hem igår från Santorini och Naxos två underbara veckor flabb_flab. Vi lyckades köpa economy class biljetter både på Santorini och Naxos på biljettkontoren. Alltså inga problem. Om flyget är försenat, som det var i vårat fall hade vi stått där med våra internetbiljetter till ingen nytta. Så jag kommer alltid att köpa biljetter på plats.
Längtar redan till nästa Greklandsresa _B-anana