handdator

Visa fullständig version : lämlig resrutt


frasse
2005-08-31, 19:33
Hej,
Vi tänker prova ett nytt sätt att öluffa. Vi flyger till Athen och tänkte sedan åka rutten Naxos, Ikaria och sist Samos. Från Samos tänker vi flyga inrikes till Athen och sedan flyga direkt hem några timmar senare. Detta för att slippa en natt i Athen där vi varit flera gånger tidigare. Vad tror ni om rutten? Har någon erfarenhet av att flyga inrikes? Vi har inte besökt någon charterö på åratal. Tror ni att vi ändå kommer att gilla Samos? Tacksam för svar.

xenos
2005-08-31, 19:47
Hej!

Det beror på när planet lätar från Aten. Om det går på kvällen är rutten lysande särakilt då ni ska till Ikaria.

Erik
Ambassadour of Ikaria

frasse
2005-08-31, 19:52
Hej igen,

Vi kommer till Athen vid 11-tiden på fm och åker då direkt till Naxos med snabbåt. Sedan verkar det som de flesta färjeförbindelserna till Ikaria från Naxos går på natten vilket egentligen inte är så bra med tre barn. Går det någon snabbåt? Från Samos går planet kl 7 och vi är på flygplatsen ca 3 timmar innan flyget går hem.:)

xenos
2005-08-31, 20:56
I år gick det inga snabbåtar rutten Pireus - Ikaria/Samos. Vår tripp Samos - Pireus tog över fjorton timmar, nattbåt. (Det var en jäkla storm också.) På Ikaria sade man att Nel Lines slutat tarfikera rutten pga dålig lönsamhet.
När åker ni?

Samos är fint, bo i Pythagorion! En kulturell världsmetropol.