handdator

Visa fullständig version : Hårdare krav att bli medlem.


Chras
2009-01-13, 16:49
Åter porno på Kalimera!
Det är kanske dags att ställa hårdare krav på registrering som medlem på vår exelenta site för Grekland mm.
Någon eller några borde kanske godkänna innan man får lägga upp något som ny medlem.
Varför inte en form av Id-handling innan man kan gå igång med att lägga vad sk-t som helst på Kalimera.
Anonymiteten måste tyvärr ha sina begränsningar. För den sakens skull behöver inte Id-handlingarnma vara "ofentliga".
Detta är bara en stilla undran hur man har oförskämdheten att göra vissa saker.
En förbaskad Chras

Arne
2009-01-13, 17:15
Överens!!!

Arne

Kalimera
2009-01-13, 20:33
Det är för jävligt när dårar som dessa dyker upp i forumet. Tyvärr är det något som i princip alla forum drabbas av, inte bara här i Sverige utan i hela världen. Tidigare var det robotar som reggade sig och skrev ”dumma” inlägg. Det går inte längre eftersom man måste verifiera en bild när man reggar sig. Därför är det numera riktiga personer som sitter dagarna i ända och registrerar på olika forum, och när det väl är reggade lägger de in länkar till diverse sajter, oftast sådana som vi sett idag. Personerna tjänar oftast en liten slant på varje klick. De flesta av dessa dårar sitter i Kina, Ryssland eller Ukraina. Vi spärrar IP-adresser (hela serier) och stänger användare dagligen, men eftersom vi inte kan ha koll varje sekund slinker det ibland genom en och annan dåre. Som idag.

Att be nya medlemmar identifiera sig tror jag inte på. Då skulle det inte komma många nya medlemmar och det skulle ta alltför mycket tid i administration. Det finns plugins till forumet som troligen löser problemet, men innan jag kan installera det måste forumets mjukvara uppgraderas, och innan jag kan göra en sådan måste databasen uppgraderas, och det kan jag inte. Har sökt hjälp bland några av våra medlemmar utan att hitta någon som kan PHP och MSQL.

Hur som helst så har jag precis aktiverat en funktion som gör att alla nya medlemmar måste godkännas av mig innan de blir medlemmar. Det är ingen bra lösning, men den duger för tillfället.

Tack till alla som varnade! klapp_klap Det kom sms, pm, mejl och rapporter.