handdator

Visa fullständig version : Någon som varit i Agii Apostoli med barn?


cirpa
2008-09-28, 08:27
Nu är det mindre än en vecka kvar tills vi åker till Kretaklapp_klap, oj oj vad vi längtar! Finns det möjligtvis någon som har varit i Agii Apostoli med barn och kanske har några tips? Vad bör man ta med och vad är bäst att köpa där tex? Vi har aldrig rest med barn innan (han är 19 månader) så vi tar tacksamt emot alla tips! Vi ska bo på Golden sun....någon som har bott där?

Meidell
2008-10-12, 13:22
For sent ute med å svare ser jeg, men tror dere har en flott ferie i Agii Apostoli.

Vi har vært der to ganger - en gang med barn (ca. 9 måneder) og en gang uten - og synes plassen er helt topp. Ganske rolig, en fantastisk strand, greit utvalg av restauranter og matvarebutikker og kort vei til Chania..

Har aldri bodd på Golden Sun, men kan anbefale Theo`s village på det varmeste..

Spent på å høre hvordan turen deres ble..

cirpa
2008-10-16, 06:38
Det var en kanonresa! Lite dött i Agii Apostoli så här års men helt perfekt för oss!Vi var lite besvikna på maten eller restaurangerna vi åt på men det var nog snarare otur än något annat! Restaurangen Ozon som vi blev rekommenderade här var sämst av alla men det kanske har att göra med att det var "off season". Annars, perfekt väder, UNDERBAR strand nästan för oss själva,nära till Chania. Vad det gäller vårt hotell så var sängarna VÄLDIGT hårda och gubbar på moppar körde streetrace på gatan utanför på kvällarnaflabb_flab! Annars ett trevligt hotell.
Jag åker gärna tillbaka till Kreta!!