handdator

Visa fullständig version : Hemma igen


BOKA
2008-09-24, 17:35
Så är vi då tillbaka i Sverige igen efter en jättefin vecka på Skopelos och en andra vecka på Skiathos. Vi hade ju höga förväntningar på vårt första besök på Skopelos och vi blev inte besvikna. Vi fick en vecka med dagstemperaturer på omkring 32 grader i luften och omkring 27 - 28 grader i havet (uppmätt med medhavd badtermometer), sol från en klarblå himmel alla dagar.
Andra veckan på Skiathos var inte lika bra bland annat beroende på att vädret skiftade och vi fick bland annat uppleva ett dagsregn och det har vi aldrig förut upplevt i Grekland i september. Vi blev också sittande på Skiathos flygplats i 6 timmar när vi skulle hem pga att det kom en regnskur även då och planen kunde då inte gå ner på Skiathos flygplats.
Återkommer med lite mer om resan i ett kommande fotoresebrev. Såg för övrigt att det nu fanns ett nyinlagt fotoresebrev från Skopelos, men Ni står väl ut med ett till hoppas vi.

Olle _B-anana

Lissi
2008-09-24, 19:06
Härligt att ni är nöjda med Skopelos.. Synd att Skiathos inte var lika positivt. Resebrev kan det aldrig bli för många av!!! Vi väntar förväntansfullt...

Lissi- 30 dagar kvar;)

Malena
2008-09-30, 19:19
Jag läser och ser gärna ett resebrev från underbara Skopelos!

Mette
2008-10-01, 09:39
Det var da herligt, at I var tilfredse med Skopelos... flabb_flab Som man ved, er smag og behag forskelligt. Det er altid svært at anbefale en ø til andre, måske har de ikke samme behov som en selv.

piam
2008-10-01, 14:59
Hej!
Välkommen hem!Ni hade det bra på Skopelos ser jag.Det är inte så svårt att inte trivas där.
Synd att ni hade skitväder på Skiathos,det kan förstöra det mesta,jag har en kompis som var där samtidigt som er.Det är flera år sedan hon var utomlands sist och så regnar det mest hela tiden.Hon var inte så glad.

Pia

BOKA
2008-10-03, 12:07
Tack för synpunkter. Nej det var verkligen inte svårt att tycka om Skopelos. Det var en jätte mysig ö på alla sätt och vis. Hamnpromenaden med alla cafeér och matställen, alla mysiga gränder och även en hel del fina stränder. Vädret betyder ju naturligtvis också mycket till helhetsintrycket. Vi bodde ju också väldigt bra på Denise hotell med en härlig utsikt över havet och hamninloppet.

Att andra veckan inte blev lika bra har är ju till stora delar sin förklaring i vädret. Det är ju inte kul med temperaturer på 14 grader och regn. Det är ju lite annat man vill ha i september som ju normalt sätt är mycket bra. Vi har i vilket fall som helst aldrig upplevt något liknande tidigare.
Olle
bye_bye