handdator

Visa fullständig version : Vart ska jag göra ett stopp?


BrittMarie
2008-08-20, 02:54
Hejsan,

Jag flyttar från Grekland. Ska ta med mig min bil så jag och min syster som är här som stöd ska ta oss bort från Kos. Bilen är nästan färdigpackad bara lite att hämta från fd bostaden.

Av vänner har jag nu blivit rådd och ombedd att lämna Kos så snart som möjligt. Javisst, en karl med i bilden...

Skulle både för min och min systers skull vilja kunna njuta av lite Grekland till i lugn och ro.

Vi ska ta färja från Patras till Brindisi. Tips om var vi skulle kunna ha det skönt i ett par dagar! Och med minimal ekonomibudget...

b-m

Lissi
2008-08-20, 06:37
Britt-Marie!
Så tråkiga omständigheter Du får lämna Grekland på, men så bra att Du har stöd.Mina varmaste tankar till Dig!
Har ni inte mer än ett par dagar på er så kan ni ju hålla er till den norra delen av P. Annars så rekommenderar jag starkt att ni stannar i Nafplion några dagar, det är ju inte så långt att köra...Där finns ALLT! Mysig by, fina bad och några sevärdheter inom "körhåll".

Lissi

Monica P
2008-08-20, 08:57
Patras är i sig värt ett besök. Om ni inte bokat in er på någon särskild färja kan ni ju utforska den stan lite, kolla den vackra bron Rio-Antirio, sandstranden vid Kalogria och annat.- Sen skulle jag undvika Brindisi, hellre åka direkt till Ancona eller ännu hellre Venedig. Om färjepriset är billigare så minskar bensinkostnaden lika mycket och vägen längs östra Italien är liksom oändlig och hårt trafikerad. Har ni inte sett Venedig är det ju dags! Ancona vet jag inte mycket om utom att det är oerhört mycket lastbilstrafik där, man kommer ju ut på autostradan till norditalien direkt där. Venedig är värt en paus.