handdator

Visa fullständig version : Är du en klippare eller en sandare?


Kalimera
2005-08-05, 15:37
Tidigare har vi haft en diskussion om solstolars vara eller icke vara och huruvida vi tillbringar dagen på stranden eller annorstädes. Men när ni väl ska sola och bada, solstol eller ej, vilket typ av bad föredrar ni? För mig är valet enkelt: klippbad, och finns det inga klippor att tillgå vill jag helst ha klappersten, och finns inte det får jag nöja mig med småsten, eller i ”värsta” fall sandstrand. Vad tycker ni andra?

Vilken typ av bad föredrar du?

Så här ser min idealiska "badstrand" ut:

http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp.jpg

Elisabet
2005-08-05, 15:41
Vilken typ av bad föredrar du?Får man välja TVÅ??? ;)

Så här ser min idealiska "badstrand" ut:

http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp.jpgÅ var hittade du den?

Kalimera
2005-08-05, 15:47
Får man välja TVÅ??? Ja, om du reggar dig med ett extra-alias. :)

Å var hittade du den? Detta fantastiska klippbad har varit mitt favoritbad sedan medeltiden. :D Agia Anna på Amorgos. _B-anana

karinafp
2005-08-05, 15:48
Sand! Jag är en sån badkruka, så jag vill gå LÅNGSAMT ner i vattnet och sakta vänja mig vid temperaturen. Dessutom vill jag se var jag sätter fötterna, så jag i möjligaste mån kan undvika att kliva på något slemmigt, som simmar iväg. :eek: Att hoppa i från en klippa låter som ren tortyr; jag dyker inte ens ner i poolen, utan klättrar sakta nerför stegen. ;) Och stenar gör ont och rullar undan, och gömmer dessutom slemmiga saker...

Karin
bekväm av sig

Kalimera
2005-08-05, 15:51
och gömmer dessutom slemmiga saker... Vad är slemmiga saker? Fisk? Sjögräs?

Jag har en kompis som aldrig badar i havet, hennes man får bära henne ner i vattnet och hålla henne medans hon "badar". Hon är livrädd för fiskarna.

CamillaN
2005-08-05, 15:53
Hmm... här hemma vill jag ha gräs eller klippor.
Men är jag i Grekland vill jag ha sand... för där finns ju solstolar ;) så jag slipper sanden överallt i alla fall :D
//Camilla.

karinafp
2005-08-05, 15:59
Vad är slemmiga saker? Fisk? Sjögräs?

Jag har en kompis som aldrig badar i havet, hennes man får bära henne ner i vattnet och hålla henne medans hon "badar". Hon är livrädd för fiskarna.

Hi hi, jag har full förståelse för henne! flabb_flab Trots att jag bodde på Utö i nästan tio år... men även där badade jag enbart vid sandstränderna. Lyckligtvis finns det ett flertal fina sådana där. Fiskar får hållas i närheten, men jag vill inte kliva på dem.

Sjögräs undviker jag att kliva på, för där kan det finnas saker... "slemmiga saker" kan vara såväl fiskar som sniglar, sjöstjärnor, sjögurkor, havsmaskar och annat som lever. Usch, jag ryser bara jag tänker på alla saker man har rensat ur fisknäten! :( Nej, djur ska ha ben (minst två och max fyra) och päls och vara landlevande, om jag ska vilja komma i närkontakt med dem.

Jag har nog ärvt det här från min mamma, som hatade allt som ringlade och kröp. Hon brukade till och med rensa i trädgårdslanden på kvällarna när det börjat mörkna, så att hon skulle slippa se alla daggmaskar...;)

Karin

ciakoohler
2005-08-05, 16:00
Är uppvuxen med sandbad o det vill jag fortfaande ha,även om jag badar vid klippor om inget annat finns Cia

Elisabet
2005-08-05, 16:02
Detta fantastiska klippbad har varit mitt favoritbad sedan medeltiden. :D Agia Anna på Amorgos. _B-ananaHaha, var det du som byggde klostret också :rolleyes:

Så det var där. Gissade på det, men jag har ju inte varit där, så jag kunde ju inte veta säkert.

Ja, om du reggar dig med ett extra-alias. :) Då verkar det enklare att bara skriva vilka jag skulle ha röstat på! Gillar sand och klippor precis lika mycket! Inget går upp mot att ligga på en sandstrand eller gå i vattnet i mjuk sand! Men vid klippor är det ju så roligt att bada! Min favoritstrand alla kategorier har alltså BÅDE mjuk sand och klippor!

Stenstränder är dock nästan alltid vackrast. Men sköna är de INTE och inte heller speciellt roliga att bada vid.

Kalimera
2005-08-05, 16:14
Haha, var det du som byggde klostret också :rolleyes: Nja, det kan jag inte ta åt mig äran av, men det var jag som hittade ikonen. Alltid något. ;)


Min favoritstrand alla kategorier har alltså BÅDE mjuk sand och klippor!
Typ dessa två:

http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp_02.jpg

http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp_03.jpg

Två av mina absoluta favoriter.

Kalimera
2005-08-05, 16:16
Kan hålla med dig när det gäller sjögurkor, de är ganska slemmiga att trampa på. :mad:

Elisabet
2005-08-05, 16:19
Nja, det kan jag inte ta åt mig äran av, men det var jag som hittade ikonen. Alltid något. ;) Å det var jag som la dit den flabb_flab


http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp_02.jpg

http://www.kalimera.nu/jpg/amo_klipp_03.jpg

Två av mina absoluta favoriter.Mmm, underbart! Den nedre måste vara Koufonissi, men var är den övre tagen?

Kalimera
2005-08-05, 16:24
Mmm, underbart! Den nedre måste vara Koufonissi, men var är den övre tagen?
Nedre är Kalimera beach på Koufonissi och den övre är Mouros på Amorgos. Så klart :D
Mouros ser kanske litet ut på bild, men tittar du noga ser du en människa uppe till höger, så det är större än vad det ser ut att vara. Kalimera beach är däremot väldigt liten, och naggande god.

jess_80
2005-08-05, 17:20
Älskar att bada över huvud taget, men jag föredrar nog klippor... även om jag inte är så förtjust i "slemmiga" saker :) . Har dock aldrig varit i Grekland, men nu är det bara två veckor kvar...

epiros
2005-08-05, 17:36
Hi hi, jag har full förståelse för henne! flabb_flab Trots att jag bodde på Utö i nästan tio år...

Karin

Utö minsann. Granne med mina barndoms-somrars kvarter på Muskö.

Har många mysiga minnen från Mysingen. Men vad gäller bad däromkring så tycker jag Nåttarö, Stora och Lilla björn är svårslaget. Där finns ju både klippor, sand och klappersten efter behag o väder o vind.

bye_bye Tommy

epiros
2005-08-05, 18:04
Jag är en sandklippare:) som tycker det är skönt att bada i pool ibland oxå.

bye_bye Tommy

Elisabet
2005-08-05, 18:07
Jag är en sandklippare:) Jag trodde du skulle säga att du är en sann klippa :)

Alexandra
2005-08-05, 18:14
Jag tycker om allt bara det är varmt och vackert flabb_flab. Hemma badar jag bara från klippor så därför föredrar jag sand när jag är utomlands, men jag tycker att det är skönt med klippor som omväxling, plus att man slipper all sand överallt...

/Alexandra

Fontana
2005-08-05, 19:54
Tyvärr måste jag erkänna att jag är en poolkille. Trots att det är grymt vackert att ligga på en klippa och blicka över havet föredrar jag nog trots allt att ha allt nära till hands. Ligger däremot havet precis utanför dörren ligger jag ju hellre där, men att traska flera kilometer för att komma till en perfekt klippa eller strandremsa är inte riktigt min grej... (yff, nu får jag väl alla på mig) :)

xristina
2005-08-05, 20:19
Jeg liker både småstein, sand (ikke helt finkornet) og klipper. Men jeg hater sand i solsenga(!), så jeg fyller alltid en flaske med vann når jeg bader, sånn at jeg kan skylle bena når jeg kommer opp... Litt forfengelig må man jo være.:o Men jeg er IKKE av den typen som har makeup og nylagt hår på stranda. For de finnes det jo også en del av... :rolleyes:

nilam
2005-08-05, 22:14
Sandstrand....självklart, när jag nu sliter mig från poolen:o Sambon ligger i havet och jag i poolen, och ibland känner jag mej ju tvungen att göra han sällskap! Men ärligt talat , jag tycker det här med saltvatten är överreklamerat...jag är uppvuxen vid vänerns vackra strand och föredrar sötvatten när jag badar, men vill absolut ha havsutsikt där jag bor....:)

xristina
2005-08-05, 22:48
Men ärligt talat , jag tycker det här med saltvatten är överreklamerat...
:eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
jag är uppvuxen vid vänerns vackra strand och föredrar sötvatten när jag badar
Men i poolen er det jo ikke ferskvann/sötvatten - det er jo klor... Masse klor! ;)

På hotellet hvor jeg bor er det et flott basseng/pool, men det har jeg aldri badet i, og kommer nok heller aldri til å gjøre det. Jeg er vokst opp ved havet og ved en stor innsjø (ferskvann), og har badet masse i begge - men for meg er det bare saltvann som gjelder nå... Men vi er jo forskjellige! :)

Lissi
2005-08-05, 23:23
Synd att man bara får rösta på en slags strand, för jag gillar BÅDE småsten och klippor! Vissa öar har ju mer av det ena eller det andra ....Sand gillar jag dock INTE...då ska den vara av "grusstorlek större " som jag minns att t ex Kathisma på Lefkas var.... Pool har vi bara haft 2 ggr på alla år och då används den till 30 min simning på morgonen innan frukost, som ren motion!

Mikke
2005-08-06, 00:00
Sandstrand....självklart, när jag nu sliter mig från poolen:o Sambon ligger i havet och jag i poolen, och ibland känner jag mej ju tvungen att göra han sällskap! Men ärligt talat , jag tycker det här med saltvatten är överreklamerat...jag är uppvuxen vid vänerns vackra strand och föredrar sötvatten när jag badar, men vill absolut ha havsutsikt där jag bor....:)

Vänern.......De e grejer de..:)
Där borja å bader iblann....
Mikke

Elisabet
2005-08-06, 00:05
Men ärligt talat , jag tycker det här med saltvatten är överreklamerat (..) och föredrar sötvatten när jag badarHåller med dig! INGET badvatten är bättre än sjövatten!
Fast värmen i ett uppvärmt hav har också sin tjusning.

nilam
2005-08-06, 00:06
Du kan ju alltid duscha av dig saltet om det finns duschar vid stranden ;)


Jo, det gör man ju... men jag att jag åker till grekland beror på helt andra sakar än att bada i havet...de härligaste baden är trota allt att åka ut i Vänerns skärgård med båten.....

men när man ändå diskuterar medelhavets stränder..var har ni upplevt de bästa "stränderna"...jag har en klar favorit; Nissi beach på Cypern, tyvärr så gillar jag inte Cypern lika mycket på alla plan....kan bero på att man blivit för gammal för allt hålligång:o

PO
2005-08-06, 00:38
En strand med småsten, skuggträd och klippor på bägge sidor.

//PO

inkfish
2005-08-06, 00:42
Klappersten i första hand, klippor i andra hand. Sand går fetbort__D

Stina
2005-08-06, 08:03
Jag tycker absolut bäst om sandstränder och sanden skall vara vit och fin som puder! Botten är också viktigt, den måste vara sandig, inte lös och det får inte vara en massa stenar.
Jag vill se var jag sätter fötterna.
Allra sämst tycker jag om grusstränder där man sjunker ned med fötterna, men tycker heller inte om stenstränder med stora slemmiga stenar som gör ont att gå på...
Stenstränder kan emellertid vara väldigt vackra, eftersom vattnet ser så otroligt klart ut med stenbotten.
Ett problem finns dock även med sandstränder och det är just sanden...;)
Värst är det när fötterna är fulla av sand när man kommer tillbaka efter att man badat, men som någon skrev så är det lätt avhjälpt med en vattenflaska!
Problem uppstår också när man skall gå hem, då gäller det att försöka få på sig sandalerna med nysköljda fötter utan att få ny sand på dem på vägen upp!
Brukar även skölja händerna och sedan smörja med solkräm för att få bort den torra känslan.
Mina vänner brukar ha rätt kul åt mina bestyr och tycker nog att jag är lite smått neurotisk(men ingen människa är väl helt normal egentligen;))
Badar i pool gör jag i stort sett aldrig, tycker inte att dessa brukar kännas så fräscha...

Mvh. Stina, som faktiskt hittade svenska sandstränder i Greklandsklass på Österlen!!

Karamellen
2005-08-06, 08:09
Jag (som också är uppvuxen och bor vid Vänerns strand) måste säga att sandstränder är härligt! Visst man blir lite sandig, men det HÖR JU TILL!! flabb_flab Det viktigaste för mig är att stranden inte är "fullknökad" med folk och solstolar, gärna lite ensamt. Det ska förstås vara vit sand och klart blått vatten. Det är vi inte bortskämda med vid Vänern, men det finns faktiskt ett ställe där allt det där finns förutom det knallblåa vattnet. :) / Eva

Riitta
2005-08-06, 08:19
Jag har en halvtimmers färd till Bohusläns klippor och Vänerns sandstränder.:)
Gillar båda. Min finne som man är och uppvuxen med sjöar så blir det ett litet plus för sötvatten:)

Riitta

Elisabet
2005-08-06, 10:34
Jag har en halvtimmers färd till Bohusläns klippor och Vänerns sandstränder.:) Vilken lyx!!! Det är kanske dit man ska flytta :)

Laila I
2005-08-06, 13:28
Jeg foretrekker finkornet sand. Det er mykt å ligge på og deilig å gå på. Men gjerne en klippe i nærheten som man kan snorkle ved! :D

Jeg tar alltid med meg litt sand eller stein fra de strendene jeg er på som souvenirer. Har bl.a. en litersflaske med nydelig finkornet sand fra Gerakas på Zakynthos som jeg heller på et fat og roter rundt i når vinterkulda herjer som verst._B-anana

Laila

snorfus
2005-08-07, 22:27
Klippare!!!. Det är en härlig känsla att dyka ner i vattnet från en solvarm klippa..

Goliat
2005-08-08, 01:03
Jag skulle vilja lägga en geografisk aspekt på det hela.

I Sverige badar jag helst i pool (bubbelpool om jag får välja) eftersom jag tycker att det är för kallt i havet. När jag är i Grekland badar jag helst i havet. Då jag är en barfota-kille så föredrar jag en sandstrand eller klippa eftersom jag får ont i fötterna av steniga stränder.

Göran

Ylva
2005-08-08, 10:12
Småsten på stranden och sandbotten när man kommit ner i vattnet... Det är min drömstrand :)

torhildur
2005-08-08, 11:09
Jag älskar ljudet av klappersten,när vågorna rullar runt med dom. Det är Grekland för mej.!!! Det ljudet kan jag höra inom mej även när snöstormen viner kring husknutarna.Här hemma föredrar jag gräs.... och är en riktigt badkruka,förresten.
Sand gillar jag inte:eek: Det är bara "besvärligt" å så låter det ju inte nåt!!
I klapperstenen kan det också gömma sig riktiga sten-skönheter.... älskar att bara sitta och kolla på färgerna och mönstren som naturen skapar.En och annan har väl fått följa med mej hem,också.... men nog är dom vackrast där dom ligger!
Den häftigaste stenen hittade jag på Rhodos -03. Den bär jag i ett läder- band
runt halsen,för det var ett HÅL i den..... skapat av naturen själv och med vågornas hjälp.
Jag bär på så vis med mej en liten bit av mitt Paradis,alltid.flabb_flab
M.V.H. Torhildur.

Mikke
2005-08-08, 13:56
......ja, när man läser ditt inspirerade inlägg så finns stor risk att bli stenfantast..:)..
Personligen är jag också lite svag för stenar. På Karpathos finns det en stor anhopning vattenslipade stenar alldeles nedanför det dieseldrivna elverket som ligger allra, allra längst bort på citybeachen.....
Så ni alla stendiggande Kalimister som ska till öa, ta en promenix dit efter souvlakin och kolla....
Mikke
(KfK)

Nightfly
2005-08-08, 16:48
Jag inser att jag tillhör en minoritet som föredrar klippor. Vattnet blir ju klarare då och det är ofta möjligt att dyka i direkt från klipporna. Dessutom slipper man få sand överallt.

Ska det tvunget vara sand så föredrar jag den där korallsanden som tyvärr inte finns i Europa.

torhildur
2005-08-08, 17:15
......ja, när man läser ditt inspirerade inlägg så finns stor risk att bli stenfantast..:)..
Personligen är jag också lite svag för stenar. På Karpathos finns det en stor anhopning vattenslipade stenar alldeles nedanför det dieseldrivna elverket som ligger allra, allra längst bort på citybeachen.....
Så ni alla stendiggande Kalimister som ska till öa, ta en promenix dit efter souvlakin och kolla....
Mikke
(KfK)
Snälle MIKKE...... Kan du inte ta mä're ett par te mej???
Hälsningar T.

guppel
2005-08-08, 23:11
Alltså - vad slår en jungrulig gående färd längs en grekisk strand ? :)

Första gången på ett nytt ställe / en ny strand, man bara måste kolla STENARNA !
Så vackra, lena, och svårligen motsåndliga ...

Hur många kilon småsten å sand å andra strandfynd har vi egentligen belastat våra flygbolag med - SAMMANTAGET ? :eek:

GUPPEL..... SNART PÅ KRETA _B-anana

stenake
2005-08-09, 10:41
Jag inser att jag tillhör en minoritet som föredrar klippor. Vattnet blir ju klarare då och det är ofta möjligt att dyka i direkt från klipporna. Dessutom slipper man få sand överallt.

Ska det tvunget vara sand så föredrar jag den där korallsanden som tyvärr inte finns i Europa.

Sandstränder ska de' va' ehuru uppvuxen vid Sveriges största och bästa (tyvärr också kallaste) insjösandstrandsbad, Varamobaden i Motala.
Korallsand finns f.ö. faktiskt på min favoritstrand i Grekland, alltså Elafonissi på Kreta. Tja om inte korallsand så åtminstone finkrossadesnäckskalsstrand.
Sten-Åke

Lola
2005-08-09, 14:23
Jag är en definitiv sandare! Det får dock gärna ligga lite sten vid vattenbrynet, eftersom jag alltid tar med mig sand/stenprover hem från varje strand.

dimitris
2005-08-12, 14:05
Jag är en sandare förstås.
Nästan alla greker är sandare.

http://www.travel-to-kos.com/gallery_images/53.jpg
http://www.neondemon.net/albums/greece2k3/beach_close.jpg
http://www.ninisworld.com/imagesandwords/desktops/the_desktops/pargabeach1280.jpg
http://www.colantonio.net/ItalyGreece/e20.jpg

dimitris_B-anana

xristina
2005-08-12, 14:29
Jeg kan også like sandstrender - men da MÅ jeg ha solseng...

http://www.kos-hellas.com/images/juni05/P6220162.jpg

Ruby
2005-08-12, 15:58
http://www.travel-to-kos.com/gallery_images/53.jpg
http://www.neondemon.net/albums/greece2k3/beach_close.jpg
Åh, vad badsugen jag blir!!! snyft_drop Fast jag inte är en sandare... (eller hur var det nu? :confused: )

Ruby

epiros
2005-08-12, 20:00
Fast jag inte är en sandare...

Ruby

Strandare´ ???

bye_bye Tommy

anneghost
2005-08-12, 21:03
Jag älskar sandstränder, klippor är underbara när man vill ligga och sola hela tiden, men eftersom jag för det mesta är i vattnet så är det skönt med sandstrand. Min favoritstrand är visserligen inte med sand utan med klappersten är den på Zakynthos där det här skeppet ligger. Hur kan en sådan strand komma till egentligen? Den är helt underbar och har man varit där så vet man vart man fick tag på den vita stenen i serien "Den vita stenen" :-)
Annelie

anneghost
2005-08-12, 21:15
Måste få visa foto från stränder jag med :-)


http://www.soderbo.se/bad.JPG
http://www.soderbo.se/fredag12.JPG
http://www.soderbo.se/fredag11.JPG
http://www.soderbo.se/klappersten.JPG
http://www.soderbo.se/klappersten1.JPG

eldo
2005-08-12, 22:54
Uppvuxen på ostkusten i Västervik är jag både klippare och sandare :)

Eva-Lena som saknar värmen!!!

Lissi
2005-08-12, 23:20
Ja värme ja! Tänk...Symi avr så hett så vi sa aldrig mer Grekland på sommaren....Nu funderar vi på norra Grekland för där har det varit väldigt varierande i år! Minnet är det inget fel på mer än att det är lite kort!flabb_flab flabb_flab flabb_flab

Mikke
2005-08-13, 00:07
....sandklippare?? Klippsandare??
Mikke
(KfK)

PO
2005-08-13, 09:29
....sandklippare?? Klippsandare??
Mikke
(KfK)

Varför inte gräsklippare, gräs att ligga på, klippor att dyka från? :)

//PO
- 19 dgr

Mikke
2005-08-13, 12:39
;););)
Mikke

Ingerp
2005-08-13, 22:58
Sandstrand är bara ett måste! Mjukt och skönt att gå på, formar sig efter kroppen under handduken och inte minst; sjöborrefritt!!!

Visst är vattnet häftigt vid klippstränder, men vad hjälper det när man varken dyker eller gillar att hoppa i spat....:o Dessutom är jag för ömfotad för klappersten.

Inger

NewAnn
2005-08-15, 20:14
Hejsan! Ja jag föredrar i alla fall sandstrand, gud va härligt att vakna på morgonen äta frukost för att sedan gå ned till stranden och tillbringa många sköna timmar där. Semester utan stranden skulle kännas jättekonstigt jag tänker knappt på det där att man får sand på sig och salt i håret så ska det vara. Men alla är vi olika och tur är väll det. Sist på min lista kommer i varje fall poolen vill jag bada i pool kan jag gå till badhuset här hemma. Ha det bra alla Greklandsresenärer /Ann

Frappe
2005-08-16, 13:35
Håller med dig! INGET badvatten är bättre än sjövatten!
Fast värmen i ett uppvärmt hav har också sin tjusning.


Sjövatten tycker jag personligen INTE är någon hit, eller snarare avsaknaden av att se botten!!:eek: och att det är för kallt. När det gäller stränder så är jag nog en allätare. Klipper när jag ska dyka och harpuna, sandstrand för lite strand lek som spela rack eller dylikt! _B-anana Då jag helst befinner mig I vattnet än på stranden!

Camilla

xristina
2005-08-16, 14:06
Sjövatten tycker jag personligen INTE är någon hit, eller snarare avsaknaden av att se botten!! och att det är för kallt.
Jammen, vannet i Hellas er jo så klart at du ser jo bånn/botten hele tiden. Uansett hvor dypt det er under deg... Og for kaldt? Om du bader i september er det 25 grader i vannet - det er jo nesten for varmt... Noe av poenget med å bade er jo å få avkjølt seg... ;)

Frappe
2005-08-16, 15:02
Jammen, vannet i Hellas er jo så klart at du ser jo bånn/botten hele tiden. Uansett hvor dypt det er under deg... Og for kaldt? Om du bader i september er det 25 grader i vannet - det er jo nesten for varmt... Noe av poenget med å bade er jo å få avkjølt seg... ;)

Hej,
Jag tror du missförstår mig?? med sjövatten så menar jag sjö i Sverige där du oftast inte kan se botten. Havet i Grekland har jag som sagt inga problem med!!!

Camilla

xristina
2005-08-16, 16:50
Hej,
Jag tror du missförstår mig?? med sjövatten så menar jag sjö i Sverige där du oftast inte kan se botten. Havet i Grekland har jag som sagt inga problem med!!!

Camilla
Puh! *puster lettet ut* Jeg ble litt forvirret her! :D Men nå er jeg klar og med igjen... ;)

Ivi
2005-08-17, 21:30
Det är två personer som har röstat "ingetdera" och jag är den ena av dem! (Undrar just vem den andra kan vara :))
För mig spelar det faktiskt ingen roll vilken typ av strand det är, bara vattnet är rent och gärna UPPFRISKANDE. Är jag tillräckligt svettig badar jag gärna i pool också bara jag får duscha av mig klorvattnet direkt efter badet. Är det stenar, sjöborrar och "slemmiga saker" på botten använder jag badsandaler. Bland maneter badar jag dock inte, mot dem hjälper ju inte sandaler precis... ;)

Ivi

Riitta
2005-08-17, 21:35
Vi finnar är inte så kräsna med badvattnet och fina stränder:)
Vatten som vatten, fast rent förstås. Man får ta det som finns till hands:D

Badar bastu gör vi ofta förstås (jag badar varannan dag:D )

Riitta

Mikke
2005-08-18, 01:44
...å en litten go&mysig bastu har dom minsann.....;)
Mikke