handdator

Visa fullständig version : tips på boende i Pilos och Nafplio v 32


lizzy
2008-07-23, 10:03
Hej
på väg till goda vänner i Koroni, åker på måndag. Tänker passa på och besöka Pilos och Nafplio också men skulle behöva tips på boende. Vi är en familj med tonårsbarn.
Är det svårt att hitta något ledigt tror ni?
Tacksam för alla tips:rolleyes:,

hälsningar Lizzybye_bye

Agda
2008-07-23, 14:43
På sträckan Pylos-Koroni så har du massor med boende att välja på.Det är bara att fråga när ni ser något som ser bra ut. Förra året var det "dåligt" med beläggning hela säsongen.Förrutom Pylos och Koroni så finner du boende i Methoni och Finikounda det finns allt från "campingstugor" till resorthotell att välja mellan. Skall ni bada så råder jag er att på i Finikounda,som har bättre stränder i stället för Pylos plus att tonåringarna kan roa sig själva där om de vill.
Agda

Admirala
2008-07-24, 11:30
I Nafplio kan det være vanskelig å finne overnatting i juli og august, spesielt i helgene. Jeg ville bestilt på forhånd for å være sikker.

Vet ikke vilke prisnivå dere tenker dere, men dere kan jo sjekke Dafni og Marianna (se lenker nederst i dette dokumentet. (http://www.kalimera.nu/oar/fastland/nafplio.html)

Det kryr av hoteller og pensjonater her, så hvis ingen av de to ovenstående passer dere, eller de er fullbookede, er det enkelt å finne alternativer på nettet. Lykke til!